black

Cel mai inteligent mod de a te distra!

E o vacanta, dar una in activa, in care mintile se deschid, vocatiile se descopera iar atitudinea pozitiva se cultiva!

bookland-tabara-culturala (8)

O oportunitate de a invata lucruri noi intr-un mod cat mai distractiv.

Va mai amintiti, pe cand erati copii, de taberele in care va trezeati cu dulceata in papuci si pasta de dinti pe clanta usii? Daaa, distractia era in toi, ce sa mai… Insa, in vremurile noastre, nu stim cat de multi parinti s-ar bucura sa afle ca cei mici – azi cu un program, totusi, prea incarcat pentru varsta lor – nu au facut mare lucru in vacanta de vara (care, apropo, stiati ca in cei 12 ani de scoala primara si gimnaziala cumuleaza 3 ani?). Cu siguranta si-ar dori ca acest timp sa reprezinte o oportunitate de a invata lucruri noi intr-un mod cat mai distractiv cu putinta.

Concept unic, care imbina atmosfera taberelor de odinioara.

Perfect! Avem solutia, zicem noi, Asociatia BookLand, care am lansat acum 8 ani Taberele Coolturale BookLand – un concept unic, care imbina atmosfera taberelor de odinioara, pline de aventura si distractie cu activitatile educative intr-un format cool. Lansate acum 8 ani, Taberele Coolturale BookLand ofera copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani (nu si parintilor, desi unii insista) un mix echilibrat: un sfert tabara „clasica” (cu sport si drumetii in natura), un sfert excursie culturala, un sfert workshops si ateliere practice cu personalitati importante si un sfert distractie cat cuprinde…

bookland-tabara-culturala (9)

Curs Pictura

bookland-tabara-culturala (4)

Curs Nutritie

Play Video

Deschidem mintile tinere.

“Daca taberele noastre ar fi doar o extindere a programelor educationale cu care elevii sunt deja obisnuiti, ar fi o plictiseala teribila”, spun reprezentantii Asociatiei BookLand. „Scopul nostru este acela de a deschide mintile tinere, a le oferi inspiratie si motivatie – totul intr-un cadru natural, dominat de ideea de joc, provocare, starnirea curiozitatii si a descoperirii de sine.”

bookland-tabara-culturala (3)

De ce cooltura?

Ar putea parea un joc de cuvinte facil, menit sa dea un fals aer tineresc intregii povesti, doar ca BookLand iubeste si respecta prea mult copiii, pentru a veni cu astfel de trucuri ieftine. Asociatia BookLand isi cunoaste bine publicul si intelege ca educatia e o chestiune, cel putin, delicata si nu intotdeauna implementata corespunzator. Atata timp cat sistemul educational este axat in jurul unor rezultate abstracte, procesul de invatare devine ineficient iar elevii ajung rapid dezinteresati.

Educatia si distractia sunt puse in aceeasi ecuatie.

 Prin cooltura, BookLand nu incearca sa lupte cu disperare pentru atentia mintilor tinere si usor distrase. In tabere, in loc sa fie vazute ca elemente separate, educatia si distractia sunt puse in aceeasi ecuatie. Altfel spus, cultura devine ceva cool, dezirabil, mult-asteptat… ceva de care copii se pot atasa si pentru care dezvolta usor sentimente si atitudini pozitive.

Chiar daca isi propune sa aiba un rol in educatia fiecarui participant, ar fi gresit sa privim tabara ca pe o activitate extracuriculara. E o vacanta, dar una in activa, in care mintile se deschid, vocatiile se descopera iar atitudinea pozitiva se cultiva!

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. Politica de Confidentialitate

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.