black

Impreuna INSPIRAM tinerii din Romania!

De 8 ani facilitam liceenilor si studentilor intalniri (mai nou) virtuale cu oameni exceptionali ca sa le oferim repere de valoare si modele de urmat pentru o viata personala & profesionala implinita.

Despre conferinte

Conferintele BookLand Evolution, editia a 8a, aduc in atentia tinerilor varii profesionisti (actori, scriitori, artisti, sportivi, oameni de afaceri, etc.), carecare le dezvaluie din experienta lor profesionala si le devin mentori.

Misiune: BookLand reprezinta o oportunitate excelenta de invatare & dezvoltare prin discutii libere cu profesionisti consacrati.

Formula: Mutate in mediul online din toamna anului 2020, Conferintele reprezinta acum interviuri informale cu MENTORI din varii domenii. Acestea sunt comunicate pe toate platformele sociale – YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn – sub forma unui videoclip SAPTAMANAL.

INSPIRATIONAL: lunar cream un videoclip pe teme de interes pentru adolescenti, facand un research temeinic si venind cu raspunsuri utile intr-o forma compacta si prietenoasa.

Vasile Calofir

Rezultatele primelor 7 editii

Youtube Conferinte

Personalitati marcante ii incurajeaza & motiveaza pe tineri prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata (le povestesc despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si asculta vocatia), destainuindu-le cheia succesului si devenindu-le mentori.

Le suntem datori copiilor nostri

Un model de viata prin care sa-si traiasca propria deplinatate

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. GDPR Privacy policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.