Impreuna CONSTRUIM oameni

Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural pentru a le asigura acestora sansa la o educatie de calitate.

Fara sa dispunem de vreo linie de finantare, am reusit sa coalizam in aceasta initiativa privata peste 160 companii care ne sustin cu produsele si serviciile proprii.

In 2020 & 2022 am renovat 68 scoli in mediul rural. In 2023 vom schimba in bine viitorul copiilor din 12 scoli!

Impreuna CONSTRUIM oameni inseamna azi sute de companii din mediul privat, autoritati locale, profesori-parinti-elevi care, la indemnul Asociatiei BookLand, si-au dat mana pentru a contribui la renovarea si dotarea scolilor de la sat. Reprezentativ pentru Romania, acest parteneriat public-privat a fost posibil datorita obiectivului comun de a reduce abandonul scolar din mediul rural oferindu-le elevilor sansa la o educatie de calitate in cladiri sigure, moderne si prietenoase care ofera o perspectiva pentru o comunitate durabila. O mobilizare exemplara, eficienta si cu impact pe termen lung care a schimbat mentalitati, precum si perceptia asupra relevantei mediului rural.

Rezultatul in ultimii 3.5 ani? 80 scoli rurale renovate & echipate15.000 copii anual care vin cu drag la scoala, rezultate mai bune la invatatura si premisele unei vieti implinite!

In 2024 BookLand va inaugura primul Campus Privat Preuniversitar Profesional in sistem Dual din mediul rural, locul in care educatia se intalneste cu dezvoltarea economica sustenabila, asigurandu-le tinerilor un loc de munca, stabilitate si un nivel de trai mai bun.

Construim relatii

Din 2019 am lansat o campanie de responsabilitate sociala in care am invitat persoanele fizice si juridice sa contribuie cu servicii & materiale de constructii, echipamente IT, mobilier, recuzita scolara si sume de bani pentru a renova si dota corespunzator scolile din zonele defavorizate.

Sloganul nostru – “Impreuna CONSTRUIM oameni” – nu este intamplator ales. Construim relatii de suflet cu oameni muncitori si speciali implicand comunitatea locala, profesorii si Sponsorii – totul pentru a-i ajuta pe elevii din satele si comunele romanesti sa beneficieze de o educatie solida in conditii civilizate.

Puterea celor mici

Credem in puterea celor mici de a deveni oameni mari, educati frumos, cu respect fata de tara si valori. BookLand sustine egalitatea in drepturi a copiilor, indiferent de mediul din care provin, asumandu-si renovarea scolilor din sate si comune. Astfel ca demersul nostru le aduce elevilor bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa isi construiasca un viitor stabil.

Va invitam sa va alaturati cauzei noastre si sa DONATI orice suma pentru renovarea cat mai multor scoli in zonele rurale!

bookland - doneazarenovare

Sustine cauza noastra

DONEAZA 2 euro lunar pentru normalitatea in educatie! Trimite cuvantul CONSTRUIM prin SMS la 8845

Misiunea noastra

Despre noi

Impreuna asiguram conditii decente de dezvoltare prin educatie, ca mai apoi sa asteptam de la copiii nostri  sa schimbe fata Romaniei.

 

 

Planurile noastre pentru 2023 sunt:

0 +
Scoli Renovate
& dotate
0 +
Copiii cu sanse
la un viitor mai bun
bookland-renovare-0

Implica-te si tu

Fa o donatie

Credem in puterea celor mici de a deveni oameni mari, crescuti frumos. De aceea, Asociatia #BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural.

Ce poti sa faci?

Implica-te

Ceva mai mare?

Daruieste

BookLand reprezinta un demers educational de amploare, unic in Romania.

Impreuna construim viitorul Romaniei

Intr-o Romanie inca nesigura, dupa 32 ani, de libertate cu oameni deziluzionati si gata sa cedeze, BookLand si-a propus sa nu ramana indiferent...

Acces la educatie pentru fiecare copil

Impreuna asiguram conditii decente de dezvoltare prin educatie, ca mai apoi sa putem avea asteptari de la tinerii romani!

Acces la biblioteca digitala

BookLand este povestea celor care privesc lectura ca pe un univers aparte, in care avem ocazia sa evadam ori de cate ori citim o carte.

Ajutorul tau mic, contribuie la o Romanie educata

Demersul nostru aduce elevilor bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Inainte de renovare

Dupa renovare

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. GDPR Privacy policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.