Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

”Insira-te, Margarite…” precum Victor Eftimiu am spus si noi dupa ce am renovat 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭𝐚 pn Nr 1din satul Popesti (jud Vrancea).

Asa cum se insira margaritarele intr-un sirag, unele mai mici, altele mai mari, pentru a impodobi gatul, asa adaugam si noi cate o scoala/gradinita rurala renovata pentru a impodobi sufletul copiilor de la sat!

Multumim din suflet sponsorilor:

* Holver Romania – parchet 

* Grup Orizont – corpuri iluminat

* Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers – mobilier donat 

* DACRIS IMPEX & INIKO – rechizite scolare

* Marvicon – transport materiale constructii

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

„Multumim, BookLand! Pentru ca traim cu totii in aceste vremuri nebune si aceasta stare de fapt ne-a schimbat tuturor felul de a relationa in societate, voi explica de ce iti multumesc intr-un limbaj … adaptat contextului. Iti multumesc pentru ca existi si iti pasa! Existi pentru a-i sprijini pe elevii din satele Romaniei care, in loc sa beneficieze de surse suplimentare de finantare din partea autoritatilor, pentru a aduce spatiile si dotarile educationale spre nivelul celor din mediul urban, sunt subfinantati prin aplicarea unei legi injuste, aceea a finantarii scolilor conform numarului de elevi si nu dupa numarul de formatiuni de studiu! Iti multumesc pentru ca existi si demonstrezi ca se poate! Sistemul sanitar din Romania functioneaza, in primul rand, datorita oamenilor dedicati care reusesc de multe ori sa faca adevarate minuni! BookLand a demonstrat ca se pot face adevarate minuni cu scolile – pacienti, aflate in pragul apelului la 112! Iti multumesc pentru ca ne inveti cum se poate!
IONUT BERCARU
Director Scoala

Le suntem profund recunoscatori partenerilor de cursa lunga care ne ajuta sa indeplinim visul acestor copii: SIT Romania, Unicredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, Elis Pavaje, Profi Romania, Synevo

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii