Renovare Scoli

Așa cum declară și surse din învățământ, în România numărul elevilor a scăzut cu peste 30% de la Revoluție încoace, 19% (adică 50,000 copii anual) renunțând la studii și mai puțin de 50% absolvind examenul de bacalaureat. Oficial, astăzi 42% dintre elevi sunt analfabeți funcțional și social. Potrivit testării PISA, realizată de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), rezultatele elevilor noștri sunt în scădere la toate cele 3 discipline (matematică, știință și citire), clasându-ne astfel la coada Europei. Iar una dintre principalele cauze este chiar situația în care se află sistemul de învățământ, care nu le facilitează condițiile necesare pentru a face performanță. Asociatia BookLand sare in ajutorul scolilor sprijinindu-le in atragerea de sponsori pentru renovare.

Scoala din Comuna Brebu

Judetul prahova

Dotare laborator Informatica

Constienta de faptul ca educatia reprezinta unul dintre cei mai importanti piloni in dezvoltarea societatii, RoStar alaturi de asociatia BookLand a initiat o campanie umanitara in care a invitat si alte companii sa contribuie. In doar cateva zile au si raspuns afirmativ Bilka, Lotus Ceramicas, Policolor si Velux (iar lista va fi completata si cu alte nume). 

Scopul practic al acestui demers este sa sprijine in urmatorii ani cat mai multe institutii de invatamant din intreaga tara, fiecare companie Partener contribuind cu produse si servicii proprii.

Close Menu