Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Cu personalitate juridica, are in vedere construirea unui grup sanitar interior.

Realizarile copiilor:rezultate bune si  foarte bune  la invatatura dovedite si de admitere la liceu, elevii nostrii ocupand locuri in licee de prestigiu din judet, participarea si obtinerea unor premii la diverse concursuri scolare si extrascolare, dezvoltarea simtului pentru cultura si arta prin participarea la ateliere de teatru, pictura, dans popular,  participarea elevilor la activitati de voluntariat si la activitati ecologice,  participarea elevilor  la activitati cu diversi agenti economici.

Suntem bucurosi sa va prezentam a 9-a scoala renovata/dotata anul acesta! Este vorba despre 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐆𝐮𝐫𝐚 𝐂𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 (structura: Scoala Primara Nicolae V. Balan – Lacu lui Baban).

Aici am inlocuit usi si ferestre si am adus mobilier scolar si echipamentele IT extrem de importante in contextul scolii online:

* 10 ferestre PVC cu geam termopan DUZOC

* 3 usi PVC INA FERESTRE

* 30 seturi: banca+scaun DOTARI SCOLARE

* 2 videoproiectoare cu suport incorporat MGT

* 2 calculatoare cu licenta Asociatia BookLand

* 1 imprimanta multifunctionala BROTHER

* 2 transe transport materiale MARVICON

* 1 set produse curatenie ASEVI

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

"Copiii reprezinta viitorul! Preocuparea pentru obtinerea unor conditii normale de studiu pentru elevii de astazi inseamna zidirea unei temelii solide pentru elevii de maine. Un proces instructiv-educativ de calitate presupune existenta simultana a doi factori: resursa umana si resursa materiala. Recunoastem ca la ultimul dintre acestia suntem deficitari. Propunerea Asociatiei BookLand a venit in momentul in care cautam solutii pentru renovarea si dotarea Scolii Primare „Nicolae V Balan” Lacu lui Baban. Se impunea, urgent, inlocuirea ferestrelor si a usilor, raschetarea parchetului, dar si dotarea cu mobilier modern si aparatura IT. Implicarea de care au dat dovada membrii Asociatiei ne-a uimit, dar ne-a si mobilizat. Multumim BookLand!"
Toader Virginica
Prof. Director

Le multumim din suflet tuturor sponsorilor care au contribuit la succesul demersurilor noastre: Turbomecanica, NEPI Rockcastle, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, HIRSCH Porozell Romania, Policolor Romania, Fereastra DUZOC, MGT, INA Ferestre, DOTARI SCOLARE, Brother România, Marvicon si Asevi Romania.

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii