Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Cu personalitate juridica, are in vedere construirea unui grup sanitar interior.

Realizarile copiilor: rezultate bune si  foarte bune  la invatatura dovedite si de admitere la liceu, elevii nostrii ocupand locuri in licee de prestigiu din judet, participarea si obtinerea unor premii la diverse concursuri scolare si extrascolare, dezvoltarea simtului pentru cultura si arta prin participarea la ateliere de teatru, pictura, dans popular,  participarea elevilor la activitati de voluntariat si la activitati ecologice,  participarea elevilor  la activitati cu diversi agenti economici.

Asociatia #BookLand​ sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea & dotarea a cat mai multor scoli din mediul rural. Astfel ca demersul nostru aduce elevilor de la sat bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Suntem incantati de transformarile aduse Scolii Primare nr 2 din satul Sadina, comuna Roata de Jos, jud.Giurgiu, pe care am renovat-o/dotat-o cu:

* 920 kg vopsea lavabila 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫

* 100 seturi bancute + scaune 𝗗𝗼𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿𝗲

* 4 catedre 𝗗𝗼𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿𝗲

* 200 mp pardoseala poliuretanica 𝗦𝘁𝗿𝗶𝘇𝗼 𝗦𝗶𝗻𝘁𝗲𝘁𝗶𝗰

* set complet produse curatenie 𝗔𝘀𝗲𝘃𝗶

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

"Ma numesc Constantina Dobre, director la Scoala Gimnaziala Nr.1 Roata de Jos, jud. Giurgiu (pana in data de 7.09.2020), institutie care are in componenta sa alte 4 structuri. Una dintre acestea este si Scoala Primara Nr.2 Sadina, unde in perioada iulie-septembrie 2020 s-a derulat un proiect de modernizare a celor 4 Sali de clasa la initiativa Asociatiei BookLand. Astfel parchetul a fost inlocuit cu o pardoseala pe baza de poliuretan care este mult mai usor de intretinut si mai igienica, iar mobilierul a fost inlocuit in totalitate. S-au primit 100 de bancute si 100 de scaune noi, mult mai modern si mai rezistente si 4 catedre. S-a igienizat toata scoala cu ajutorul vopselei lavabile livrate tot prin Asociatia BookLand si astfel a fost posibla asigurarea tuturor conditiilor favorabile inceputului de an scolar la nivelul cerintelor actuale. S-au asigurat si materialele de curatenie si igienizare necesare. Pentru toate acestea multumim Asociatiei BookLand si sponsorilor care au contribuit la asigurarea unor conditii optime, absolut necesare, inceputului de an scolar in conditii de pandemie si le uram mult succes in tot ceea ce fac. Felicitari pentru implicare!"
Constantina Dobre
Prof. Director

Fara ajutorul partenerilor care ne-au sustinut nu am fi putut indeplini visul copiilor de la scoala din Sadina (Giurgiu)! Le multumim din suflet tuturor sponsorilor care au contribuit: TURBOMECANICA, NEPI ROCKCASTLE, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, STRIZO SINTETIC, HIRSCH POROZELL, FIBERCON COMPONENTS, POLICOLOR, DOTARI SCOLARE, MGT, MTM IZOLATII, MARVICON, TRIONEC, ASICONS si ASEVI.

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii