Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Rezultatele scolare ale elevilor sunt o reflectare a muncii sustinute de cadrele didactice, care sunt in proportie de 100% calificate si peste 95% titulare in invatamant.

Astfel, a fost diminuat procesul de abandon scolar astfel incat in ultimii 2 ani scolari am avut procent 0% de elevi care au abandonat scoala. Procentul de promovabilitate a fost in permanenta ameliorat, la sfarsitul anului scolar trecut depasind 99,5%.

La examenul de Evaluare Nationala de la clasa a VIII-a, elevii Scolii Tibucani au obtinut rezultate situate la nivelul si peste media nationala, in ceea ce priveste procentajele generale si pe fiecare disciplina.

De asemenea, gradul de inscriere a absolventilor clasei a VIII-a in invatamantul liceal si profesional a fost de 100%, toti absolventii alegand o forma de invatamant superioara.

Elevii cu rezultate deosebite participa in fiecare an la Olimpiadele organizate pe discipline, obtinand calificari si mentiuni la fazele judetene, pe disciplinele: Limba si literatura romana, Matematica, Geografie, Istorie.

Cand oferi copiilor o sansa reala la educatie, ei nu te vor dezamagi. Asociatia #BookLand​ sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural.

Astfel ca demersul nostru aduce elevilor bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Suntem incantati de transformarile aduse Scolii Gimnaziale nr. 3 din 𝘛𝘪𝘣𝘶𝘤𝘢𝘯𝘪, 𝘫𝘶𝘥 𝘕𝘦𝘢𝘮𝘵, pe care am dotat-o cu:

  • 108mp parchet si accesorIi 𝗠𝗔𝗚𝗧𝗢𝗠𝗩𝗜𝗖
  • 48mp parchet 𝗕𝗔𝗥𝗟𝗜𝗡𝗘𝗞
  • 150mp parchet si accesorii 𝗗𝗔𝗡𝗟𝗜𝗡𝗫𝗫
  • 50mp parchet 𝗔𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗧𝗜𝗔 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗟𝗔𝗡𝗗
  • sapa, turnare sapa, montaj parchet 𝗔𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗧𝗜𝗔 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗟𝗔𝗡𝗗
  • transport materiale asigurat de 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗖𝗢𝗡
  • set produse de curatenie 𝗔𝗦𝗘𝗩𝗜

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

“Proiectul prin care Scoala Gimnaziala Nr. 3 din comuna Tibucani, judetul Neamt, a capatat o noua infatisare, prin inlocuirea pardoselii din salile de clasa si laboratoarele scolii (7 sali), ne-a adus multa bucurie in suflet. Am fost incantati sa gasim un partener de incredere in Asociatia BookLand, care ne-a sprijinit in acest demers continuu al nostru, de a asigura conditii decente elevilor din comunitatea noastra. Am apreciat implicarea membrilor acestei asociatii - ca sa putem duce la bun sfarsit proiectul-, rabdarea si intelegerea tuturor nevoilor, dovedite pe parcursul a trei luni de colaborare, intr-o perioada atat de complicata pentru noi toti. Suntem recunoscatori si asteptam cu nerabdare reactiile elevilor nostri, in septembrie, cand vor gasi o asa de frumoasa surpriza in a doua lor casa, Scoala din Tibucani. Multumim, BookLand!"
Liviu Popovici
Prof. Director

Fara ajutorul partenerilor care ne-au sustinut nu am fi putut indeplini visul copiilor de la scoala din 𝘛𝘪𝘣𝘶𝘤𝘢𝘯𝘪, 𝘫𝘶𝘥 𝘕𝘦𝘢𝘮𝘵! Le multumim din suflet celor care ne sustin:Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, NEPI Rockcastle, Köber România, Trutzi, Rogelya, Dinamic 92 Distribution, Rikora, NIGICOCO, MIDARCHIM VOPSELE, Best – Distribution, AMBIENTAL IDEAL CONSTRUCT, Onvira Prest, GIROM IMPEX, Barlinek – Iubim Lemnul, Magtomvic SRL, Marvicon si Asevi Romania.

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii