Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Rezultatele școlare ale elevilor sunt o reflectare a muncii susținute de cadrele didactice, care sunt în proporție de 100% calificate și peste 95% titulare în învățământ.

Astfel, a fost diminuat procesul de abandon școlar astfel încât în ultimii 2 ani școlari am avut procent 0% de elevi care au abandonat școala. Procentul de promovabilitate a fost în permanență ameliorat, la sfârșitul anului școlar trecut depășind 99,5%.

La examenul de Evaluare Națională de la clasa a VIII-a, elevii Școlii Țibucani au obținut rezultate situate la nivelul și peste media națională, în ceea ce privește procentajele generale și pe fiecare disciplină.

De asemenea, gradul de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a în învățământul liceal și profesional a fost de 100%, toți absolvenții alegând o formă de învățământ superioară.

Elevii cu rezultate deosebite participă în fiecare an la Olimpiadele organizate pe discipline, obținând calificări și mențiuni la fazele județene, pe disciplinele: Limba și literatura română, Matematică, Geografie, Istorie.

Cand oferi copiilor o sansa reala la educatie, ei nu te vor dezamagi. Asociatia #BookLand​ sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural.

Astfel ca demersul nostru aduce elevilor bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Suntem incantati de transformarile aduse Scolii Gimnaziale nr. 3 din 𝘛𝘪𝘣𝘶𝘤𝘢𝘯𝘪, 𝘫𝘶𝘥 𝘕𝘦𝘢𝘮𝘵, pe care am dotat-o cu:

  • 108mp parchet si accesorIi 𝗠𝗔𝗚𝗧𝗢𝗠𝗩𝗜𝗖
  • 48mp parchet 𝗕𝗔𝗥𝗟𝗜𝗡𝗘𝗞
  • 150mp parchet si accesorii 𝗗𝗔𝗡𝗟𝗜𝗡𝗫𝗫
  • 50mp parchet 𝗔𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗧𝗜𝗔 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗟𝗔𝗡𝗗
  • sapa, turnare sapa, montaj parchet 𝗔𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗧𝗜𝗔 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗟𝗔𝗡𝗗
  • transport materiale asigurat de 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗖𝗢𝗡
  • set produse de curatenie 𝗔𝗦𝗘𝗩𝗜

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

“Proiectul prin care Școala Gimnazială nr.3 din comuna Țibucani, județul Neamț a căpătat o nouă înfățișare - prin înlocuirea pardoselii din sălile de clasă și laboratoarele școlii (7 sali) ne-a adus adus multă bucurie în suflet. Am fost încântați să găsim un partener de încredere în Asociația BookLand, care ne-a sprijinit în acest demers continuu al nostru de a asigura condiții decente elevilor din comunitatea noastră. Am apreciat împlicarea membrilor acestei asociații în ducerea la bun sfârșit a proiectului, răbdarea și înțelegerea tuturor nevoilor, dovedite pe parcursul a 3 luni de colaborare, într-o perioadă atât de complicată pentru noi toți. Suntem recunoscători și așteptăm cu nerăbdare reacțiile elevilor noștri, în septembrie, când vor găsi o așa de frumoasă surpriză în a doua lor casă, Școala din Țibucani. Mulțumim, BookLand!"
Liviu Popovici
Prof. Director

Fara ajutorul partenerilor care ne-au sustinut nu am fi putut indeplini visul copiilor de la scoala din 𝘛𝘪𝘣𝘶𝘤𝘢𝘯𝘪, 𝘫𝘶𝘥 𝘕𝘦𝘢𝘮𝘵! Le multumim din suflet celor care ne sustin:Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, NEPI Rockcastle, Köber România, Trutzi, Rogelya, Dinamic 92 Distribution, Rikora, NIGICOCO, MIDARCHIM VOPSELE, Best – Distribution, AMBIENTAL IDEAL CONSTRUCT, Onvira Prest, GIROM IMPEX, Barlinek – Iubim Lemnul, Magtomvic SRL, Marvicon si Asevi Romania.

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii