Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Rezultatele școlare ale elevilor sunt o reflectare a muncii susținute de cadrele didactice, care sunt în proporție de 100% calificate și peste 95% titulare în învățământ.

Astfel, a fost diminuat procesul de abandon școlar astfel încât în ultimii 2 ani școlari am avut procent 0% de elevi care au abandonat școala. Procentul de promovabilitate a fost în permanență ameliorat, la sfârșitul anului școlar trecut depășind 99,5%.

La examenul de Evaluare Națională de la clasa a VIII-a, elevii Școlii Țibucani au obținut rezultate situate la nivelul și peste media națională, în ceea ce privește procentajele generale și pe fiecare disciplină.

De asemenea, gradul de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a în învățământul liceal și profesional a fost de 100%, toți absolvenții alegând o formă de învățământ superioară.

Elevii cu rezultate deosebite participă în fiecare an la Olimpiadele organizate pe discipline, obținând calificări și mențiuni la fazele județene, pe disciplinele: Limba și literatura română, Matematică, Geografie, Istorie.

Jumatate dintre cele 6,000 scoli din mediul rural inca au toaleta in curte. Iar guvernantii vorbesc de scoala online… Asociatia #BookLand​ sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea a cat mai multor scoli din mediul rural. Astfel ca demersul nostru aduce elevilor de la sat bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Suntem incantati de transformarile aduse Scolii Gimnaziale “Dimitrie Brandza” din 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘢 𝘝𝘪𝘪𝘴𝘰𝘢𝘳𝘢, 𝘑𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘉𝘰𝘵𝘰𝘴𝘢𝘯𝘪, pe care am renovat-o/dotat-o cu:

  • 257 kg vopsea 𝗞𝗢𝗕𝗘𝗥
  • 15 banci scolare duble 𝗛𝗔𝗜𝗧𝗔 𝗟𝗔𝗡𝗗 𝗥𝗘𝗡𝗧𝗜𝗡𝗚
  • 11 corpuri iluminat 𝗚𝗥𝗢𝗨𝗣 𝗢𝗥𝗜𝗭𝗢𝗡𝗧
  • transport materiale asigurat de 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗖𝗢𝗡
  • set produse de curatenie 𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗗𝗜𝗦𝗧𝗥𝗜𝗕𝗨𝗧𝗜𝗢𝗡

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

“Colaborarea cu Asociatia BookLand a debutat in luna Martie 2020 si a reprezentat pentru Scoala Gimnaziala ‘Dimitrie Brandza’ din comuna Viisoara o adevarata parghie catre modernizare. Aceasta colaborare s-a materializat prin sprijinirea unitatii noastre cu peste 200kg de vopsea lavabila pentru interior, materiale si produse de curatenie, corpuri de iluminat si mobilier scolar. Cu vopseaua lavabila si materialele de curatenie s-a realizat igienizarea salilor de clasa, corpurile de iluminat apartin holului scolii iar mobilierul scolar (30 scaune + 15 banci duble) vor crea un confort deosebit copiilor din clasele primare. Spiritul civic si implicarea Asociatiei BookLand a adus o raza de speranta comunitatii din comuna Viisoara.”
Anca Mihaela Bejinariu
Prof. Director

Fara ajutorul partenerilor care ne-au sustinut nu am fi putut indeplini visul copiilor de la scoala din 𝘝𝘪𝘪𝘴𝘰𝘢𝘳𝘢, 𝘑𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘉𝘰𝘵𝘰𝘴𝘢𝘯𝘪! Le multumim din suflet partenerilor care ne sustin: Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, NEPI Rockcastle, Trutzi, Rogelya, Dinamic 92 Distribution, Rikora, NIGICOCO, MIDARCHIM VOPSELE, AMBIENTAL IDEAL CONSTRUCT, Onvira Prest, GIROM IMPEX, Marvicon si Asevi Romania.

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii