in , ,

Noul Tu! – episodul 4 – mentor Emil Mitrache

Si-a preschimbat talentul trecand de la o profesie la alta. Nu si idealul. Meseriile succesive nu l-au indepartat de iubirea pentru scena si public. Actor poti sa fii oricand este convingerea mentorului BookLand Evolution din luna Iulie’23, 𝐄𝐌𝐈𝐋 𝐌𝐈𝐓𝐑𝐀𝐂𝐇𝐄. Si, ascultandu-l, iti dai seama din ceea ce spune ca, dincolo de orice constrangere exterioara, actor adevarat nu poti sa fii decat cu sufletul!
”Multe meserii au disparut, dar tu poti sa joci teatru… cu copiii tai, cu toata lumea (…) poti sa fii sufletul petrecerii… Adaptarea iti aduce un venit acum, dar actoria o poti face oricand”, spune Emil Mitrache.
Si, daca schimbarile radicale i-au marcat parcursul profesional, un lucru a ramas mereu constant in viata sa… dorinta puternica sa isi regaseasca mereu publicul, un loc al propriei regasiri. Autentic numai pe scena, in ochii si aplauzele unei sali pline!
”Actorul munceste pentru aplauze, asta e recunoasterea… cand ai in fata o sala plina de oameni care se si ridica in picioare cand te aplauda… nu iti mai trebuie nimic nici bani, nici mancare”, marturiseste Emil Mitrache.
”Am inceput ca inginer, nu mi-a placut… a aparut in Timisoara un cabaret, mergeam noaptea.. sa faci lumea sa rada la 1-2 noaptea a fost o experienta extraordinara, apoi am trecut in televiziune, faceam spectacole… a trebuit sa stau acasa cand au venit copiii. Am facut Uber, acum sunt ghid de turism autorizat (…) Cine a spus ca am renuntat la meseria de actor? Si acum joc, lucram la o noua piesa ‚Frumoasa si bestia’, care o sa apara in toamna; in Bucuresti, e greu sa prinzi o sala…”.
”Cat de sus poti ajunge daca nu ai relatii?”
”Depinde cat de sociabil esti, in cate cercuri te invarti… mai e ceva ce exista peste tot, in orice domeniu…(invidia – n.n.) eu sunt mult mai talentat, merit un rol mult mai important – tot timpul va fi asa… In orice meserie daca nu esti in pas cu cerinta publicului nu te mai asculta nimeni, nu te mai cheama. Doar daca esti bun reusesti sa fii, acolo,in fata!”, conchide Emil Mitrache.

Suntem mandri de acesti tineri formidabili care isi cauta propriul drum in cariera! Ii multumim pentru inspiratie mentorului nostru, 𝐄𝐦𝐢𝐥 𝐌𝐢𝐭𝐫𝐚𝐜𝐡𝐞, precum si jurnalistului independent 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚 pentru moderare! Si ii suntem recunoscatori Colegiului Gheorghe Lazar pentru gazduire si 𝐊𝐚𝐧𝐝𝐢𝐚 pentru scadoul dulce!

Intalnirile BookLand Evolution dau glas intrebarilor si raspunsurilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa, efortul iti apartine in totalitate. Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci 𝐈𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀 𝐈𝐍𝐒𝐏𝐈𝐑𝐀𝐌 𝐓𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈𝐈 𝐃𝐈𝐍 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Testimonial Augustin Apatachioaie – Director Scoala Gimnaziala Paunesti (Vrancea)

Viata ca o intalnire – episodul 1 – mentor Andi Vasluianu