in , ,

Tabara Coolturala Bookland la Valea Lotrului – 21-28 Iulie 2019 (grupa mica)

Îmbinam utilul cu plăcutul, asta ne face diferiți! Și nu e rău deloc, nu-i așa? Nu ne încadram în tipare fixe, ne place să fim spontani și să îi surprindem plăcut pe tinerii noștri prieteni. Plăcerea de a lucra cu copiii și bucuria de a contribui la viitorul lor se resimte în fiecare tabără pe care o organizăm.

Acum 7 ani, cand am vazut pentru prima oara cum arata Complex Turistic Valahia, am zis: “Da, aici vrem sa facem tabara BookLand!” Imaginati-va 20,000 mp de verdeata, helesteie, punti, piscina, foisoare… o nebunie superba!
Habar n-aveam noi ca o sa ajungem sa revenim acolo an de an. In tabara recent incheiata aici (da’ stati ca mai incepe una 🙂 ) am avut parte de-un program complex: curs de prim ajutor, drumetii, workshops (psihologie, negociere & comunicare, teatru, nutritie&sport, improvizatie si astronomie – sustinute de Tudor Borza, Ioana Andrievici, Vasile Calofir, Casiana FIT, Irina Munteanu si Simon Anghel), excursie la Mănăstirea Cozia, Parcul Național Cozia, Hidrocentrala Lotru – Ciunget, Lacul Bradisor, pictura pe tricouri, ATV, calarie si muuulte altele. Bineinteles, am si citit, da’ nu oricum…ci interpretand actiunea din carti.
A fost frumos!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Ce nu stiai ca poti face cu mintea ta – curs de Tudor Borza la Tabara Valea Lotrului (grupa mica)

Workshop cu Walter & Anca Dionisie in tabara Bookland – Moeciu, Iulie 2019