in ,

Activ, deci echilibrat

𝐿𝑎 𝑏𝑎𝑧𝑖𝑛, 𝑂𝑙𝑖𝑣𝑖𝑎 𝑠𝑖 𝐷𝑎𝑣𝑖𝑑, 𝑑𝑜𝑖 𝑎𝑑𝑜𝑙𝑒𝑠𝑐𝑒𝑛𝑡𝑖, 𝑑𝑖𝑠𝑐𝑢𝑡𝑎
DAVID: Incerc sa vin cat de des pot, cateodata nu prea ma simt motivat, mai ales ca vin singur… prietenii mei au alte pasiuni si aici chiar nu suntem pe aceasi lungime de unda.
OLIVIA: Dupa cum vezi si eu sunt aici singura, ma inteleg bine cu prietenele mele, dar chiar m-am saturat doar sa iesim in oras in timpul liber, plus ca simt si nevoia sa imi incarc bateriile facand miscare. Am trecut printr-o perioada grea, ma simteam toata ziua ciudat, parca intr-o stare de agitatie constanta si nu stiam ce sa fac cu toata energia asta. La sala nu ma simt confortabil, simt ca e lumea cu ochii pe mine, chiar daca nu e asa in realitate.
DAVID: Te inteleg perfect, am incercat sa ma duc cu baietii la sala si am renuntat repede. Apoi nu am mai facut deloc miscare si am simtit si fizic si psihic.
OLIVIA: Adevarat. Bine, in teorie orice forma de miscare te ajuta fizic si psihic, dar uite ma bucur ca iti place inotul, mi se pare ca iti tonifica echilibrat corpul.Ma gandeam ca daca tu crezi ca te va motiva pe viitor sa vii la bazin cand vin si eu. Nu e nevoie sa stam mereu la povesti, dar sa stii ca nu esti singur.

Activitatile fizice sunt o necesitate pentru un stil de viata cat mai activ si sanatos. Si noroc ca exista suficiente forme de a face miscare pentru ca fiecare dintre noi sa practice ce i se potriveste propriului organism. Sa nu ne mai cufundam strict in munca intelectuala, caci efortul intelectual trebuie alternat cu cel fizic pentru o viata echilibrata. Asa ca… hai sa ne ascultam corpul când urla ca vrea sa ne mai si miscam!

𝐂𝐨𝐩𝐲𝐰𝐫𝐢𝐭𝐞𝐫: Elena Vari
𝐕𝐨𝐢𝐜𝐞-𝐨𝐯𝐞𝐫: Mihaela Tatu & Rares Florin Stoica
𝐀𝐫𝐭 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫: Adrian Baldovin

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐦 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚!

What do you think?

Written by Monica Faur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Cantareata de jazz, Luiza Zan, a inaugurat Școala Primară și Grădinița „Reményik Sándor” din Alungeni, renovată de Asociația BookLand

Adriana Trandafir la Scoala renovata din Iedera (DB)