in , , , ,

Impreuna CONSTRUIM oameni (“Ani de liceu 2021” in viziunea BookLand) 4 min

“Imaginati-va o tara in care pana si la sate gasesti scoli frumoase, curate si bine dotate, cu elevi care invata bine si aspira la studii superioare. O tara din care nu se mai pleaca la muncile de jos ale Europei. O tara in care parintii se intorc si au un trai decent alaturi de copiii pentru care ar face orice, numai sa duca o viata mai buna. O tara in care respectul fata de tanara generatie este apoi ‚intors’ de aceasta la maturitate. Numiti-ne naivi, nu ne suparam. Insa doar cu vise indraznete s-a schimbat lumea! Iar noi suntem dovada vie ca se poate. Chiar si fara bani multi, doar cateva zeci de mii de euro per scoala si multa staruinta. Cu ajutorul a peste 250 companii care au contribuit cu bani, produse sau servicii, BookLand va fi reusit sa aduca schimbarea in inca 23 scoli pana la final de an. 20 azi, 30 maine, 40 poimaine – si in timp se vor face mii. Ca natie, am stat si am asteptat indeajuns sa ni se dea. Acum e momentul sa punem cu totii umarul! Pentru ca NU cred ca vreti sa va imaginati o tara cu copii needucati…” – Mihaela Petrovan – Fondator Asociatia BookLand.

Multumim doamnei 𝐒𝐭𝐞𝐥𝐚 𝐄𝐧𝐚𝐜𝐡𝐞 pentru sustinerea campaniei!

Reformatorul invatamantului romanesc si mentorul nostru, Spiru Haret – care a construit ~2500 scoli in ~10 ani – spunea “Cum arata astazi scoala, va arata maine tara.” Din pacate, astazi scolile inca arata ca acum 100 de ani… Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural pentru a le asigura acestora sansa la o educatie de calitate.

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ sau sa trimiti un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar pentru renovarea scolilor. Cei care doneaza 100 lei vor primi Soricelul BookLand, din lanita crosetata cu dragoste de artizani romani! Iti multumim!❤
𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Cum pacalesti creierul sa faca lucruri grele

Regrete