in , ,

Impreuna Construim Oameni! Renovare/Dotare scoli in mediul rural (Scoala I. Albescu Boita – Sibiu)

Comuna Boita (in traducere “Satul Boilor”) este situata in judetul Sibiu, la granita dintre Marginimea Sibiului si Tara Oltului, fiind formata din satele Boita, Lazaret, Lotrioara si Paltin. A luat nastere in 2004, printr-un referendum in care satenii isi exprimau dorinta de a se separa de orasul Talmaciu, de care apartineau. La 500 m de vatra satului Boita se afla castrul roman Caput Stenarum (Castrul de la Capatul Stramtorilor). Prima atestare documentara a Boitei dateaza din 1453. In comuna se afla cladiri istorice precum Castelul Turnu Rosu, Turnul Spart si 3 monumente memoriale in cinstea eroilor din cele 2 razboaie mondiale situate in cimitirul Boita. Satul Boita ne va oferi in continuare valori umane… daca nu refuzam progresul copiilor. Cea mai buna investitie pe termen mediu si mare este scoala.

Noi am facut primul pas, acela de a renova 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 ”𝐈𝐨𝐧 𝐀𝐥𝐛𝐞𝐬𝐜𝐮” (an constructie 1869). Apoi, am venit in comunitatea lor sa discutam si sa aflam parerile lor: localnici, elevi, profesori. Ei sunt incantati pentru ca multe generatii vor invata intr-un mediu curat si civilizat pentru care le multumim din inima sponsorilor:

* Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers (mobilier)

* Holver Romania (parchet & accesorii)

* Elis Pavaje (pavele curte)

* Policolor Romania (vopsea lavabila)

* Decathlon România (pardoseala PVC & articole sportive)

* Marvicon (transport materiale)

* Asevi Romania (produse curatenie) Multumim Primariei Boita pentru contributie! Insa, fara ajutorul partenerilor de cursa lunga care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul copiilor din Boita! Asadar, le suntem recunoscatori: SIT & METERSIT, Unicredit Consumer Financing, Profi Romania, Synevo, Linde Gaz România, DPD Romania, Loteria Romana, Arco Media, Austrotherm Romania, Fuchs, Rossmann România – Romcarton & Ambro, Terra Gres, GLS Romania. Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Exemplul personal

La apus de soare