in , , ,

Kanal D – Se suna de schimbare! (Ep 4: Silistea Gumesti, Teleorman)

Nu, draga Cosmina, Bucurestiul nu e foarte frumos peste tot si nu are numai oameni primitori, cum niciun oras mare de pe planeta asta nu e si nu are in totalitate. Insa, intelegem perfect mirajul pe care-l exercita marile orase asupra micutelor localitati. In echipa noastra suntem destui veniti din afara Bucurestiului. Insa acum, de aici, sa stii ca ne uitam altfel la “provincia” din care-am venit. O sa ne intelegi cand o sa cresti mare. Pana atunci ii dorim tatalui tau sa revina in tara, sa-si gaseasca un loc bun de munca si sa intregeasca familia care are atata nevoie de el aici.
Ne bucuram sa renovam scolile multor copii din mediul rural care traiesc cu doar unul dintre parinti sau chiar bunici, dat fiind ca mama sau tata lucreaza peste granita ca sa trimita bani acasa. Invatand in conditii mai bune, acesti copii frumosi au o sansa la o viata mai buna! Unde? In propria tara, intregiti sufleteste. Si multumim, KANAL D, pentru sansa de a face cunoscuta importanta investitiei in EDUCATIA copiilor din mediul rural si nu numai.

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Stiu mult, pot putin

Sergiu Mihalcea la Scoala & Gradinita Rasi (IL)