in , , ,

Loc de mai bine – episodul 2 – mentor Vlad Tausance

„Vorbesc mult, iar politica nu e despre ‘spus’. Nu as putea fi un politician bun”, marturiseste 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐓𝐚𝐮𝐬𝐚𝐧𝐜𝐞, 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠 𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚, in cadrul celui de-al doilea episod al 𝐈𝐧𝐭𝐚𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 𝐄𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐝𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 ’𝟐𝟑. Pentru Vlad stilul de viata independent este foarte important, dar si-a dorit sa ramana si in energia ‘acestui spatiu’, numit campanie electorala, unde „e multa adrenalina, dar si satisfactie imediata”. Ne dezvaluie cum e sa fii in „zona puterii” si aflam despre una dintre cele valoroase experiente pe care le-a trait.
Am inteles de la mentorul nostru si ca politica este un domeniu cu multe dileme si cu destul de putine raspunsuri definitive, dar si ca teoria potrivit careia strategiile din campaniile electorale ar fi doar despre „a atrage” este una falsa. „Regulile jocului s-au schimbat mult si cu toate astea nu inventezi roata. Pe scurt, trebuie sa faci dintr-un candidat un personaj cat mai interesant, cat mai de incredere, pentru cat mai multa lume, dar fara esenta, fara substanta e greu sa proiectezi o personalitate care nu exista! Politica e despre proiectie, despre temporizare. Si, da, exista si sinceritate”, conchide 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐓𝐚𝐮𝐬𝐚𝐧𝐜𝐞.
Ii multumim pentru inspiratie mentorului nostru, VLAD TAUSANCE, precum si partenerilor BookLand Evolution: GIUSTO – pentru o discutie plina de energie si KANDIA – pentru momentul dulce!

𝐈𝐧𝐭𝐚𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 𝐄𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧 dau glas intrebarilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa efortul iti apartine in totalitate. Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci IMPREUNA inspiram tinerii din Romania!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Ziua Romaniei

Unde ti-e masca de papitoi?