in , ,

Loc de mai bine – episodul 1 – mentor Vlad Tausance

Mereu e loc de mai bine. „In munca de strategie, treaba mea e sa pun intrebari pe care altii nu le pun si sa gasesc informatii unde altii nu se uita”, spune Vlad Tausance, consultant si strateg in comunicare digitala, in cadrul primului episod al Intalnirilor BookLand Evolution din noiembrie ’23. „In ceea ce va priveste, ne bazam pe supozitii, pentru ca nu exista un studiu national. Sunt multe voci, dar lipseste profunzimea pe teme care pe voi va afecteaza in momentul acesta: educatie, accesul si consumul la cultura, accesul la piata muncii, la locuinte. Provocarea este sa ajungem la voi si, da, este loc de mai bine in Romania”.
Iar pentru cei curiosi sa afle ce presupune sa lucrezi in calitate de consultant pentru o campanie politica, Vlad aduce in discutie una dintre experientele sale profesionale „Sunt campanii mari, unde lucreaza mai multe echipe, iar noi am fost una dintre ele. Ne-am ocupat de partea de social media. Sa faci campanii pozitive pe Facebook, in 2014, era o responsabilitate de-a dreptul extravaganta”, spune mentorul, care explica de ce e atat de important sa iti fixezi obiectivele. Aflam si cum a aparut „borna milionului de like-uri” in respectiva campanie politica si ce presupune sa dezvolti si sa construiesti un brand politic.
Ii multumim pentru inspiratie mentorului nostru, VLAD TAUSANCE, precum si partenerilor BookLand Evolution: GIUSTO – pentru o discutie plina de energie si KANDIA – pentru momentul dulce! Intalnirile BookLand Evolution, organizate de Asociatia BookLand in colaborare cu BIBLIOTECA NATIONALA A ROMANIEI, dau glas intrebarilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa efortul iti apartine in totalitate. Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci IMPREUNA inspiram tinerii din Romania!

𝐈𝐧𝐭𝐚𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 𝐄𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧 dau glas intrebarilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa efortul iti apartine in totalitate. Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci IMPREUNA inspiram tinerii din Romania!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Mala suerte – sangele nu se filtreaza

Fie ca iti place sau nu