in , , ,

Rebelii fac istorie – episodul 3 – mentor Adrian Cioroianu

Nimic nu te poate impiedica sa publici, daca asta este ceea ce iti doresti. Anii trec, formatele se schimba, insa se modifica si valoarea cartii? Si poti trai din meseria de scriitor? Aflam impreuna in cel de-al treilea episod al Intalnirilor BookLand Evolution din luna septembrie โ€˜23, ๐ข๐ง ๐๐ข๐š๐ฅ๐จ๐  ๐œ๐ฎ ๐ข๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐œ๐ฎ๐ฅ ๐€๐๐ซ๐ข๐š๐ง ๐‚๐ข๐จ๐ซ๐จ๐ข๐š๐ง๐ฎ, ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฅ ๐๐ข๐›๐ฅ๐ข๐จ๐ญ๐ž๐œ๐ข๐ข ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ž ๐š ๐‘๐จ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ข.
โ€žIntr-o lume in care multe lucruri si-au pierdut pretul, este greu sa-ti pui problema unui castig (ca autor โ€“ n.n.). Acum 40 de ani, in vremea Comunismului, un scriitor putea castiga o suma fabuloasa la publicarea unei carti. Vom vedea ce va fi peste 30 de ani. Creativitatea s-ar putea sa va rasplateasca din alte puncte de vedere. Nimeni nu stie cum va fi tehnologia de maine.โ€, spune mentorul BookLand Evolution, Adrian Cioroianu.
Politica, dreptatea si cinstea au fost de asemenea dezbatute la masa rotunda BookLand Evolution, iar exemplele ne-au purtat prin istorie pana in perioada Prohibitiei. โ€žPolitica nu te predispune la a fi corupt. Nu va ganditi la oamenii corupti ca la altii, pentru ca fiecare dintre noi are pretul lui. Oamenii corupti sunt cei care pot fi cumparati cu putin. Va voi da un exemplu: (…) alcoolul era interzis (in SUA โ€“ n.n.) in anii `20. Nu puteai sa cumperi alcool si evident ca exista o piata paralela. In fata acestei contrabande, un General in care toata lumea avea incredere a fost numit la granita. Dupa 6 luni, el a telegrafiat si a spus สปva rog schimbati-ma, pentru ca se apropie de pretul meuโ€™. A ramas cinstit pana la capat, dar nu a spus สปeu sunt incoruptibil in orice conditiiโ€™. Cautati oameni care sa aiba pretul mare.โ€, a adaugat istoricul.

Suntem mandri de acesti tineri formidabili care isi cauta propriul drum in cariera. Ii multumim pentru inspiratie mentorului nostru, ๐€๐๐ซ๐ข๐š๐ง ๐‚๐ข๐จ๐ซ๐จ๐ข๐š๐ง๐ฎ, si ๐๐ข๐›๐ฅ๐ข๐จ๐ญ๐ž๐œ๐ข๐ข ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ž ๐š ๐‘๐จ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ข pentru gazduire, precum si ๐Š๐š๐ง๐๐ข๐š pentru cadoul dulce.

Intalnirile BookLand Evolution dau glas intrebarilor si raspunsurilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa efortul iti apartine in totalitate. Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci ๐ˆ๐Œ๐๐‘๐„๐”๐๐€ ๐ข๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐š๐ฆ ๐ญ๐ข๐ง๐ž๐ซ๐ข๐ข ๐๐ข๐ง ๐‘๐จ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐š!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Tu, dar zugravit

Timpul nu rezolva probleme mucegaite