in , ,

Tabara Coolturala BookLand din Bran – 24-31 Iul 2022 REZUMAT

Inchide ochii si imagineaza-ti ca mergi in tabara! Intalnesti copii din toate colturile tarii, iti faci noi prieteni, vizitezi o gramada de locuri si mai si inveti lucruri utile de la oameni frumosi.

Nu ti-e frica deloc de vampiri la Castelul Bran sau de lilieci in Pestera Valea Cetatii Rasnov, nici de dinozaurii de la Dino Parc, te visezi cavaler la Cetatea Medievală Râşnov te minunezi cat de frumos e Parcul National Piatra Craiului, cat de bine organizata e Pestera Cheile Dambovicioarei, te amuzi la Cascada La Chisatoare (Moeciu De Sus) si te lasi impresionat de povestile ursilor de la Libearty – Bear Sanctuary. Crucea Rosie Filiala Brasov te invata cum sa salvezi oameni, Alina Moldovan iti explica cum e cu comunicarea, Alexandru Marginean povesteste despre design si organizeaza de minune jocul “Tara, tara vrem ostasi”, Simon Anghel te uimeste cu cate stie despre univers, Vasile Calofir te captiveaza cu talentul actoricesc si dragostea lui pentru joaca, Ana Ionita te indulceste cu dulciuri sanatoase, Adi Ionita face sport cu tine, Anca Zaharia e curioasa daca iti place sa citesti, Anca Dionisie si Walter Dionisie iti prezinta cele mai promitatoare talente muzicale intr-un concert dedicat tie, Eusebiu Burcas te invata ce sa faci cu banii, Sorina Luiza Petre iti arata cum sa faci cu manutele tale o inimioara pentru cei dragi, iar Daniel Ghigea si Kamalina Iovu iti explica de ce au loc transformari in corpul tau.

Dar, stai! Ia uite! Toate acestea nu au fost doar un vis, ci realitate pentru 34 copii minunati in Tabara Coolturala BookLand din 𝐁𝐑𝐀𝐒𝐎𝐕, 𝐁𝐫𝐚𝐧 – 𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐌𝐚𝐦𝐚 𝐂𝐨𝐳𝐨𝐧𝐚𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 / 𝟐𝟒-𝟑𝟏 𝐈𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟐. Daca nu ai participat inca, cine stie, poate ne vedem anul viitor! 😉 PS Multumim Bookzone pentru cartile oferite copiilor & invitatilor! 𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐋𝐈𝐆𝐄𝐍𝐓 𝐦𝐨𝐝 𝐝𝐞 𝐚 𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Testimonial Simona Oprea – Director Scoala Gimnaziala Breaza

Scoala Gimnaziala nr. 3 Uzunu