in , ,

Testimonial Adrian Mihailescu – Director Scoala Primara Tepoaia (jud Bacau)

al Asociatiei BookLand. Numarul scazut al elevilor si prescolarilor a facut ca scoala sa nu fie eligibila pentru niciun proiect desfasurat de Ministerul Educatiei. Eu consider ca toti copiii au dreptul egal la educatie, indiferent de zona din care provin si de numarul colegilor de clasa. Am invatat in perioada de implementare a acestui proiect ca trebuie sa credem in puterea noastra de munca, in lucrul in echipa si in viitorul copiilor nostri. Pentru ca da, o scoala moderna, curata si cu toate dotarile necesare pune umarul la un viitor mai bun pentru elevi si in general pentru intreaga comunitate. Proiectul m-a invatat ca mentalitatile pot fi schimbate si aici, ca membrii comunitatii se pot implica concret in schimbarea destinului unei intregi generatii de copii.”
𝐀𝐃𝐑𝐈𝐀𝐍 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐈𝐋𝐄𝐒𝐂𝐔 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐬 𝐓𝐞𝐩𝐨𝐚𝐢𝐚, 𝐣𝐮𝐝 𝐁𝐚𝐜𝐚𝐮

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: BILKA Steel, HIRSCH Porozell Romania, MINDO, Izocor, Savana Culoare, MuralShop, Barrier Romania, Porta Doors Romania, Larex-ir Decor, Sunny Plast PVC, Decathlon Romania, e.on, Kasant, Holver Romania, Cesarom, Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, Limpio Romania, BenQ, INIKO, Marvicon, SIT Romania, Unicredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery Romania, Elis Pavaje, Profi Romania, FERRO Romania, Synevo

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar, sa completezi Formularul 230/declaratia unica sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Primara Tepoaia (Bacau)

Reprosuri stinse