in , ,

Testimonial Ancuta Cozma – Coordonator Scoala Sangeorzu Nou (jud Bistrita Nasaud)

„Scoala Gimnaziala Sangeorzu-Nou sta neclintita de 110 ani pe spranceana dealului din centrul localitatii inaltandu-se trufasa alaturi de biserica satului. Aceste simboluri ale eternitatii arata harnicia oamenilor din aceste locuri.
Timpul, insa, isi lasa amprenta peste tot. Cladirile vechi si uitate de autoritatile grabite sa-si vada de-ale lor au ajuns sa se degradeze. Dar, cum Dumnezeu tine cu oamenii, a avut grija sa ne indrume spre cineva care ne poate ajuta – Asociatia BookLand.
Asociatia BookLand, care prin proiectul bine gandit, in colaborare cu parteneri de incredere au dat parterului scolii noastre o noua infatisare pentru ca elevii din localitate sa aiba un mediu educational de calitate. Salile de clasa, sala de sport si holurile scolii au fost imbracate in haine noi pentru a le amplifica elevilor bucuria de a veni la scoala si pentru a-i incuraja sa invete cu mai mult drag.
Multumim Asociatiei BookLand si partenerilor sai pentru bunavointa, implicare, daruire, seriozitate si, mai ales, pentru ca au reusit sa ne redea speranta si curajul, amintindu-ne ca, si scolile mici din sate uitate, impreuna cu elevii, profesorii si angajatii lor, poarta o mare insemnatate pentru viitor.”
𝐀𝐍𝐂𝐔𝐓𝐀 𝐂𝐎𝐙𝐌𝐀 – 𝐂𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐠𝐞𝐨𝐫𝐳𝐮 𝐍𝐨𝐮

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Wipro Romania, VitraQ Romania, SavanaCuloare, Policolor Romania, Cesarom, Larex-ir, Decathlon România, Brico Depôt Romania, Marvicon, Misavan, SIT, MeteRSit, Turbomecanica SA, UniCredit Consumer Financing, Titan Machinery România, Profi, Synevo, Asevi Romania, GLS Romania, Pall-Ex Romania, ASEE Romania, FERRO Romania, wenglor Romania, Fuchs

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Sangeorzu Nou (Bistrita Nasaud)

Cand nu se rezolva