in , ,

Testimonial Andronache Simona – Director Scoala Sahateni (jud Buzau)

“Se spune că în viață vei găsi o persoană specială care îți va schimba viața doar făcând parte din ea… Noi v-am gasit pe dumneavoastră, Asociaţia BookLand! Disponibilitatea de care ați dat dovadă și dăruirea pentru realizarea unui proiect atât de frumos sunt dovada unui suflet “mare”.

Ne facem vocea copiilor, pe fața cărora ați adus un zâmbet, o rază de speranță, și vă mulțumim atât dumneavostră, cât și colaboratorilor, că ați acceptat să participați la această bucurie și ne dorim să păstrăm aceasta colaborare și pe viitor.

Vă transmitem cele mai calde urări de bine și un an nou plin de realizări! ” 𝗦𝗶𝗺𝗼𝗻𝗮 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗼𝗻𝗮𝗰𝗵𝗲 – 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗦̧𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗛𝗮𝗿𝗶𝘁𝗼𝗻, 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝗦𝗮̆𝗵𝗮̆𝘁𝗲𝗻𝗶, 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̧𝘂𝗹 𝗕𝘂𝘇𝗮̆𝘂 Multumiri Partenerilor care au facut totul posibil: Unicredit Consumer Financing, SIT, METERSIT, Turbomecanica, Wipro Romania, Profi Romania, Synevo, Linde Gaz România, DPD Romania, BILKA Steel, LEROY MERLIN Romania, MGT, Mar&Pet Grup Romania, HEXI MARKET, Dacris si Marvicon.

Daca vrei sa contribui si tu la un viitor mai bun pentru copiii acestei tari, poti sa ne faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ sau sa trimiti un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845, donand astfel 2 euro lunar pentru normalitatea in educatie!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Moment Artistic Colegiul Dinu Lipatti

Florian Colceag – Mi s-a spus ca am inteligenta fractala, o categorie rara