in , ,

Testimonial Angela Boboia

„Am fost Director al scolii din Daisoara in anii 2008-2010. Pana in anul 2010 a functionat ca scoala de sine statatoare, iar dupa am fost arondati la scoala Ungra. In anul scolar 2016-2017, in primul semestru, am fost numita Director la Sc.Gimnaziala Ungra. Raspund de Scoala Gimnaziala Daisoara din anul 2009, am fost alaturi de fiecare director si voi continua sa pastrez in bune conditii aceasta cladire numita SCOALA.
Cu toate ca de-a lungul colaborarii noastre am avut de trecut si anumite obstacole (venite de unde trebuia sa vina sustinere), am ajuns cu bine la sfarsitul proiectului de renovare. Pentru aceasta, doresc ca in numele meu si al colegilor mei sa va multumim pentru lucrurile frumoase pe care le-ati facut pentru noi si va dorim sa aveti putere si resurse financiare, pentru a renova cat mai multe scoli din mediul rural.”
𝐀𝐍𝐆𝐄𝐋𝐀 𝐁𝐎𝐁𝐎𝐈𝐀 – 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐚𝐫𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐃𝐚𝐢𝐬𝐨𝐚𝐫𝐚

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Petra Pavaje, Isomat Romania, TEMAD Romania, Terra Gres, Policolor Romania, SavanaCuloare, Wipro Romania, Trutzi, Stehos Acero, Termoplast Romania, Sanotechnik Romania, Limpio Romania, Decathlon Romania, ArtDecor, Savelectro, CERAMUS, Marvicon, Misavan, SIT, MeteRSit, Turbomecanica SA, UniCredit Consumer Financing, Titan Machinery România, Profi, Synevo, Asevi Romania, GLS Romania, Pall-Ex Romania, ASEE Romania, FERRO Romania, Wenglor Romania, Fuchs
Multumim Fundatia Alber – 𝑃𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑐𝑖𝑝𝑎𝑙 𝑖𝑛 𝑟𝑒𝑛𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑠𝑐𝑜𝑙𝑖!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala & Gradinita Daisoara (Brasov)

Cand au fost cartile martiri