in , ,

Testimonial Attila Daragus – Primar Turia, Scoala & Gradinita ALUNGENI (CV)

“Nici n-am crezut ca se poate realiza o renovare fara a implica autoritatile centrale sau judetene. O asociatie, o primarie si o firma au realizat o poveste de succes. Asociatia BookLand a asigurat materialele de constructii si transportul acestora, noi am asigurat mare parte din manopera si, cu ajutorul Productie Daragus SRL ne-am ocupat de cazarea si masa muncitorilor. Aceasta comunitate de doar 250 locuitori beneficiaza acum de o scoala la standarde inalte. Speram ca acest lucru sa ii determine pe tineri sa se aseze si sa isi aduca aici copiii. Este o mare onoare, o mare bucurie si nu ne ramane decat sa pretuim ce am primit.”
ATTILA DARAGUS – 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐢𝐚, 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 & 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭𝐚 𝐀𝐋𝐔𝐍𝐆𝐄𝐍𝐈 (𝐂𝐕)

Ii multumim Ambasadoarei BookLand, Luiza Zan, pentru sustinere! Si le suntem recunoscatori, alaturi de PRIMARIA TURIA tuturor partenerilor nostri inimosi: REHAU (𝑃𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑐𝑖𝑝𝑎𝑙 𝑖𝑛 𝑟𝑒𝑛𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑐𝑜𝑙𝑖𝑖 & 𝑔𝑟𝑎𝑑𝑖𝑛𝑖𝑡𝑒𝑖), LEROY MERLIN, MAXBET, SAP, OSKAR, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, DECATHLON, TURBOMECANICA, MAJOREL, ELIS PAVAJE, ARKEMA, SOMACO GRUP PREFABRICATE, TITAN MACHINERY ROMANIA, SIPEX, ZENTIVA, ZAHAR MARGARITAR, ARCO MEDIA, LINDE GAZ, ASOCIATIA BINE PENTRU OAMENI (ABPO), ASEVI, PROFI, BRICO DEPOT, CAPAROL, FEREASTRA S.U.K.I., ASA CONS, STIFT LUX DESIGN, ECHIPA DE TAMPLARIE, PORTA DOORS, KRONSPAN, CONS INST DRILEA, CESAROM, EUROTIGLA, FOUNDEVER, SINIAT, EVOLOR (ROCA Industry), MASTERPLAST, POLICOLOR, KOVOSTROJ, COMUNITATEA CCU, FAMOUS ROSES, ATIP.
Pentru momentele dulci le multumim KANDIA & GIUSTO! 😋

𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟏𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎
(sponsorizarile atrase de Asociatia BookLand au insumat 135.000 EURO, iar contributia Primariei Turia a fost in valoare de 35.000 EURO)

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Luiza Zan la Scoala & Gradinita ALUNGENI (CV)

Stransoare