in , ,

Testimonial Elena Perta – Director Scoala Gimnaziala Pastraveni (jud Neamt)

 

”O intamplare fericita a adus schimbarea mult dorita in scoala noastra. Pana sa ne paseasca pragul Asociatia BookLand, dorinta de schimbare si modernizare a scolii noastre era doar un deziderat destul de incert. Bagheta magica folosita in aceasta transformare a scolii noastre, a adunat laolalta oameni minunati care au lucrat cu profesionalism, atenti la toate detaliile, oameni care ne-au inspirat si pe noi prin empatia si daruirea cu care au pus umarul la crearea de spatii luminoase, colorate si primitoare pentru copiii comunitatii noastre scolare. Atunci cand copiii exclama «Wow, doamna, ce frumoasa e scoala noastra!» si cand spun ca le pare rau ca pleaca din scoala noastra, asa cum ne-au spus copiii din promotia 2022, ce ar mai fi de spus in afara de «Multumim, BookLand!»?!”
𝐄𝐋𝐄𝐍𝐀 𝐏𝐄𝐑𝐓̦𝐀 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚𝐯𝐞𝐧𝐢 (𝐣𝐮𝐝 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭)
Alaturi de Primaria Pastraveni, s-au implicat cu drag companii care iubesc tanara generatie: 𝐖𝐈𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐇𝐎𝐋𝐕𝐄𝐑 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐏𝐀𝐕𝐀𝐉𝐄, 𝐏𝐔𝐑𝐌𝐎 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐕𝐈𝐍𝐂𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐌𝐔𝐑𝐀 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐈𝐓, 𝐂𝐄𝐒𝐀𝐑𝐎𝐌, 𝐄.𝐎𝐍, 𝐏𝐎𝐋𝐈𝐂𝐎𝐋𝐎𝐑 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐒𝐀𝐕𝐀𝐍𝐀𝐂𝐔𝐋𝐎𝐀𝐑𝐄, 𝐕𝐀𝐋𝐑𝐎𝐌 𝐈𝐍𝐃𝐔𝐒𝐓𝐑𝐈𝐄, 𝐌𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍, 𝐎𝐍𝐆𝐈𝐒 𝐓𝐇𝐄𝐑𝐌, 𝐑𝐀𝐕𝐀𝐆𝐎 𝐑𝐎𝐌, 𝐁𝐈𝐋𝐊𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐄𝐋, 𝐓𝐎𝐓𝐀𝐋 𝐄𝐋𝐄𝐂𝐓𝐑𝐈𝐂, 𝐒𝐀𝐕𝐄𝐋𝐄𝐂𝐓𝐑𝐎, 𝐒𝐀𝐍𝐎𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐈𝐊 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐃𝐄𝐂𝐀𝐓𝐇𝐋𝐎𝐍 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐁𝐀𝐔𝐌𝐈𝐓 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐅𝐀𝐌𝐎𝐔𝐒 𝐑𝐎𝐒𝐄𝐒, 𝐏𝐄𝐏𝐈𝐍𝐈𝐄𝐑𝐀 „𝐆𝐑𝐀𝐃𝐈𝐍𝐀 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄”, 𝐒𝐂𝐀𝐔𝐍𝐄 𝐒𝐈 𝐌𝐄𝐒𝐄 𝐍𝐄𝐀𝐌𝐓, 𝐀𝐓𝐈𝐏 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍, 𝐌𝐀𝐑𝐕𝐈𝐂𝐎𝐍.
Asociatia BookLand le este recunoscatoare partenerilor loiali: 𝐔𝐍𝐈𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄𝐑 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐍𝐂𝐈𝐍𝐆, 𝐋𝐄𝐑𝐎𝐘 𝐌𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐒𝐈𝐏𝐄𝐗, 𝐓𝐈𝐓𝐀𝐍 𝐌𝐀𝐂𝐇𝐈𝐍𝐄𝐑𝐘 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈𝐀, 𝐓𝐔𝐑𝐁𝐎𝐌𝐄𝐂𝐀𝐍𝐈𝐂𝐀, 𝐀𝐑𝐊𝐄𝐌𝐀, 𝐏𝐑𝐎𝐅𝐈, 𝐕𝐈𝐕𝐀 𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓, 𝐒𝐘𝐍𝐄𝐕𝐎, 𝐀𝐌𝐀𝐙𝐎𝐍, 𝐀𝐒𝐄𝐕𝐈 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐓𝐑𝐔𝐓𝐙𝐈, 𝐑𝐄𝐇𝐀𝐔 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, 𝐆𝐋𝐒 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀.
𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟐𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨
Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, sa trimiti un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu dragoste de artizani romani! Iti multumim! ❤

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Pastraveni (NT)

Dezbatere votul la 16 ani – episodul 3