in , ,

Testimonial Gabriela Tellman – Director Scoala Bobilna (jud Hunedoara)

„Educatia deschide drumuri, lumineaza minti, intareste inimi.
A crede in educatie este datoria noastra a adultilor, fie ei parinti, profesori sau personal din administratie.
Noi credem ca un popor educat are viitorul asigurat.
„Impreuna construim oameni” nu e doar un slogan si acest lucru l-am invatat in momentul in care a inceput colaborarea dintre scoala noastra si Asociatia BookLand.
Intr-un an atipic, cu provocari noi si nebanuite, in care investitiile in invatamant sunt mici, acest proiect a venit ca o gura de oxigen si a transformat visul nostru in realitate.
Sa construim oameni inseamna daruire, iar BookLand inseamna daruire. Rezultatele se vad pe chipurile senine ale copiilor de la Gradinita, care in ultima perioada a anului scolar au zambit si s-au bucurat din tot sufletul pentru minunea daruita: mobilierul de poveste, cu personaje din desene animate. Prezenta la cursuri a fost aproape de 100 % zilnic. Un mare plus pentru toti.
Ca director, dar si ca parinte si dascal, va spun sincer ca aceasta bucurie ma invaluie cu o implinire sufleteasca ce nu poate fi cuprinsa in cuvinte.
„Viata trebuie traita dupa propriile visuri!” spune cea mai curajoasa fetita! Pentru o asa fetita, BookLand trebuie sprijinit pentru a hrani multe visuri ce vor deveni realitatea viitorilor oameni mari!
In numele tuturor va multumim!”
𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐥𝐥𝐦𝐚𝐧 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐁𝐨𝐛𝐢𝐥𝐧𝐚, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Muralshop.ro & PPG Romania, Policolor, Somet , Magtomvic, Ferro Romania, Elis Pavaje, Asevi Romania, Marvicon, Sit & Metersit, Unicredit, Decathlon, Turbomecanica, Profi Rom Food, Bilka Steel, Synevo, Linde Gaz Romania, DPD, Loteria Romana, Arco Media, Austrotherm, Fuchs Condimente, Romcarton, Terra Gres, GLS, Gonbuilding, Vlacov, Strizo Sintetic, Arsis, UP Romania.

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ sau sa trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar pentru renovarea scolilor.

Urmareste noutati despre activitatile Asociatiei BookLand si pe platformele sociale:
Facebook:

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Impreuna Construim Oameni! Renovare/Dotare scoli in mediul rural (Scoala Bobilna – Hunedoara)

Detalii importante