in , ,

Testimonial Ionut Bercaru – Dir Scoala Gimnaziala ”Prof Dr Gen Ghe V Zaharia”, Popești (jud Vrancea)

„Multumim, BookLand!
Pentru ca traim cu totii in aceste vremuri nebune si aceasta stare de fapt ne-a schimbat tuturor felul de a relationa in societate, voi explica de ce iti multumesc intr-un limbaj … adaptat contextului.
Iti multumesc pentru ca existi si iti pasa!
Existi pentru a-i sprijini pe elevii din satele Romaniei care, in loc sa beneficieze de surse suplimentare de finantare din partea autoritatilor, pentru a aduce spatiile si dotarile educationale spre nivelul celor din mediul urban, sunt subfinantati prin aplicarea unei legi injuste, aceea a finantarii scolilor conform numarului de elevi si nu dupa numarul de formatiuni de studiu!
Iti multumesc pentru ca existi si demonstrezi ca se poate!
Sistemul sanitar din Romania functioneaza, in primul rand, datorita oamenilor dedicati care reusesc de multe ori sa faca adevarate minuni! BookLand a demonstrat ca se pot face adevarate minuni cu scolile – pacienti, aflate in pragul apelului la 112!
Iti multumesc pentru ca ne inveti cum se poate!
Oricat de dificil ar parea, oameni toate colturile tarii pot sprijini realizarea unui proiect, daca ideea acestuia este nobila. Un pic mai bine pentru copiii din mediul rural, o sansa mai mare pentru accesul la o educatie de calitate, este un astfel de scop nobil pentru BookLand si partenerii sai din toata tara!
Iti multumesc pentru lectia invatata despre solidaritate si lucru in echipa!”
𝐈𝐎𝐍𝐔𝐓 𝐀𝐃𝐑𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐄𝐑𝐂𝐀𝐑𝐔 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 ”𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐃𝐨𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐕 𝐙𝐚𝐡𝐚𝐫𝐢𝐚”, 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: BILKA Steel, Fabrica de profile, Policolor Romania, Solar Construct, Terra Impex, SavanaCuloare, Grup Orizont, Larex-ir Decor, Pervaze Ferestre, Holver Romania, Cesarom, Decathlon România, Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, Romstal Romania, Radox, FERRO Romania, Instal Impex, Niko.ro, RG Design, Limpio Romania, Tehnicavizuala, Boxlight MIMIO, INIKO, Dacris, Marvicon, SIT Romania, Unicredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, Elis Pavaje, Profi Romania, Synevo

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar, sa completezi Formularul 230/declaratia unica sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala & Gradinita Popesti (Vrancea)

Pe cont propriu