in ,

Testimonial Livia Colac – Director Scoala Generala Nr 1 SULITA (BT)

 

„Colaborarea cu Asociatia BookLand a fost total neobisnuita pentru noi datorita aglomerarii de idei, asteptari si realizari ivite din nevoia de a crea un spatiu educational propice dezvoltarii intelectuale si personale ale elevilor. Am cunoscut persoane care au venit spre noi cu sufletul deschis si cu dorinta de a infaptui lucruri pe care noi nu am fi reusit sa le facem fara un ajutor ca cel primit. Am invatat, in acelasi timp, ca daruind poti primi cu aceeasi masura sau chiar mai mult, ca bucuria copiilor nu ai cum sa o masori atunci cand spun ʻMultumim!ʼ, ca au constientizat ca pentru orice isi doresc trebuie sa se mobilizeze. Cuvintele sunt putine pentru a ne transmite recunostinta si ori de cate ori o facem, simtim ca nu e suficient. Asa ca, vom forma o inima mare din totalul inimilor care bat zi de zi in aceasta scoala si vom spune cu totii: ʽVa multumim, va apreciem, va dorim sa aveti parte de multe experiente frumoase, ca cea pe care ne-ati impartasit-o noua! Suntem aici si va asteptam sa ne treceti pragul pentru a va bucura impreuna cu noi’.” – 𝐋𝐢𝐯𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐚𝐜, 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐚 𝐍𝐫 𝟏 𝐒𝐔𝐋𝐈𝐓𝐀

❤️ Le multumim din suflet partenerilor nostri care au investit cu generozitate in aceasta scoala: Leroy Merlin, MaxBet Romania, SAP Romania, Fundatia Vodafone Romania & _VOIS, UniCredit Consumer Financing IFN SA, Decathlon Romania, Vopseaua OSKAR, Turbomecanica SA, Majorel Romania, Elis Pavaje, Arkema, Titan Machinery Romania, Sipex, Zahar Margaritar, Linde Gaz Romania, Xella Romania, Profi, Caparol Romania, Instal Impex, Ravago Romania, RoofArt Romania, Etanco, Foliarex Group, Kronospan, Parchet Shop, Terra Gres, Cesarom, Romstal, Siniat, Mindo, Raveli, Masterplast Group, Piatra Online, Hirsch Porozell, Holver Romania, Porta Doors, RTH Proconstruct, Stift Lux Design, Sanotechnik, Savelectro, Romprofix, Almalux (Grup Menatwork), Ferro Romania, Policolor, Marvicon, Panasonic, FamousRoses, Pepiniera Gradina Verde, Kandia si Atip Design.

𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟑𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎
Sponsorizarile atrase de Asociatia BookLand au insumat 230.000 EURO, iar contributia Primariei Comunei Sulita a fost in valoare de 120.000 EURO.

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by Monica Faur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Vlad Ivanov la Scoala Sulita (BT)

Cum sa iei decizii bune?