in ,

Testimonial Nicoleta Arnautu – Director Scoala Gimnaziala Nalbant (jud Tulcea)

„Daca iti doresti ceva cu adevarat, trebuie sa crezi, sa te implici! Le multumim acestor oameni extraordinari de la Asociatia BookLand, noi – cadrele didactice, elevii si comunitatea. Ii consideram ca pe o familie, o familie frumoasa, unita, care ne-a raspuns cu multa caldura tuturor nevoilor, chiar si mai mult. Acest proiect #ImpreunaConstruimOameni reprezinta pentru noi un vis devenit realitate, un vis in multe culori!” 𝐍𝐈𝐂𝐎𝐋𝐄𝐓𝐀 𝐀𝐑𝐍𝐀𝐔𝐓𝐔 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐍𝐚𝐥𝐛𝐚𝐧𝐭 (𝐣𝐮𝐝 𝐓𝐮𝐥𝐜𝐞𝐚)

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Petra Pavaje, Stehos Acero, Gros Metal, Doropad Gradina Verde, SavanaCuloare, Wipro Romania, EGLO Romania, Cesarom, Decathlon România, Marvicon, SIT, MeteRSit, UniCredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, BILKA Steel, Profi Romania.

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar, sa completezi Formularul 230/declaratia unica sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor.

Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Gimnaziala Nalbant (Tulcea)

Catalin Stoica – Un lider iti arata ce sa faci (3)