in , ,

Testimonial Simona Rosu – Director Scoala Gimnaziala Mologesti (jud Valcea)

”Renovarea, pentru mine, este dovada faptului ca, atunci cand oamenii isi propun, muncesc, se implica si coopereaza in interesul copiilor, rezultatele vorbesc de la sine.
Ne dorim ca scoala sa reprezinte a doua casa, pentru elevii nostri. Aici ei cresc, se dezvolta, creeaza, descopera, invata, rad, alearga si viseaza; aici isi cladesc viitorul.
Casa noastra, scoala, avea nevoie de o transformare, de o infrumusetare, astfel incat sa sustina toate dorintele si aspiratiile elevilor. Nu am fi putut face acest lucru fara ajutor. Ajutorul oferit de Asociatia BookLand reprezinta un nou inceput pentru fiecare din noi.
Spatiul acesta este acum pregatit pentru viitor, caci viitorul trebuie cladit in spatii calde, vesele, curate, luminoase si moderne.
Nu putem construi viitorul fara dotari corespunzatoare, fara conditii si, sigur, nu putem construi viitorul fara ajutorul, implicarea si daruirea oamenilor.”
𝐒𝐈𝐌𝐎𝐍𝐀 𝐑𝐎𝐒𝐔 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐌𝐨𝐥𝐨𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢 (𝐣𝐮𝐝 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚)
Alaturi de Primaria Lalosu, s-au implicat cu drag companii care iubesc tanara generatie: 𝐄𝐋𝐈𝐒 𝐏𝐀𝐕𝐀𝐉𝐄, 𝐃𝐄𝐂𝐀𝐓𝐇𝐋𝐎𝐍, 𝐒𝐎𝐋𝐄𝐗𝐏𝐄𝐑𝐓, 𝐀𝐔𝐒𝐓𝐑𝐎𝐓𝐇𝐄𝐑𝐌, 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐓𝐈𝐆𝐋𝐀, 𝐂𝐄𝐒𝐀𝐑𝐎𝐌, 𝐒𝐈𝐏𝐄𝐗 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐀𝐍𝐘, 𝐈𝐒𝐎𝐌𝐀𝐓, 𝐃𝐄𝐎𝐂𝐎𝐍, 𝐑𝐀𝐕𝐄𝐋𝐈, 𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀 𝐃𝐎𝐎𝐑𝐒, 𝐑𝐄𝐂𝐎𝐌 𝐒𝐈𝐃, 𝐓𝐄𝐑𝐑𝐀 𝐈𝐌𝐏𝐄𝐗, 𝐌𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑𝐏𝐋𝐀𝐒𝐓, 𝐒𝐀𝐍𝐎𝐓𝐄𝐂𝐇𝐍𝐈𝐊, 𝐂𝐎𝐑𝐀 – 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐇𝐲𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐫𝐜𝐡𝐞̇, 𝐋𝐔𝐗𝐓𝐄𝐍 𝐋𝐈𝐆𝐇𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐀𝐍𝐘, 𝐋𝐀𝐑𝐄𝐗-𝐈𝐑 𝐃𝐄𝐂𝐎𝐑, 𝐏𝐄𝐏𝐈𝐍𝐈𝐄𝐑𝐀 𝐆𝐑𝐀𝐃𝐈𝐍𝐀 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄, 𝐀𝐓𝐈𝐏 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍.
Asociatia BookLand le este recunoscatoare partenerilor loiali: 𝐔𝐍𝐈𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄𝐑 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐍𝐂𝐈𝐍𝐆, 𝐋𝐄𝐑𝐎𝐘 𝐌𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍, 𝐓𝐈𝐓𝐀𝐍 𝐌𝐀𝐂𝐇𝐈𝐍𝐄𝐑𝐘, 𝐓𝐔𝐑𝐁𝐎𝐌𝐄𝐂𝐀𝐍𝐈𝐂𝐀, 𝐀𝐑𝐊𝐄𝐌𝐀, 𝐏𝐑𝐎𝐅𝐈, 𝐀𝐒𝐄𝐕𝐈, 𝐕𝐈𝐕𝐀 𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓
𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟏𝟐𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨
Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, sa trimiti un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu dragoste de artizani romani! Iti multumim! ❤

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Mologesti (VL) – Impreuna CONSTRUIM Oameni! Renovare/Dotare scoli rurale

Masa rotunda Legile educatiei – episodul 3