in ,

Un petic

Ne-am facut un obicei din a arunca repede la gunoiul imaginar ce e putin stricat in viata noastra… sau mai bine zis… ce am stricat noi. Uitam ca exista cuvinte in vocabular ca sa ne cerem iertare pentru cum am patat o prietenie lunga si frumoasa. Uitam cum e sa coasem cu ata groasa un petic destul de mare, care sa rezolve gaura ramasa intre noi si verisori sau rude apropiate. Parca e mai simplu sa tai in continuare materialul, pana se rupe in doua bucati. Dar ce castigi daca faci asta?

Probleme in relatiile din familie, dintre prieteni, cunostinte si dintre parteneri vor exista cat timp vom exista si noi. Dar pentru probleme, se pot gasi solutii – sa renunti… e cea mai nepotrivita dintre ele. Gandeste-te la ce ai sadit pana acum alaturi de ceilalti si cat ai udat copacul relatiei voastre. De prea multa rigoare… ai uitat sa te mai uiti in sus, sa vezi cat e de inalt si de puternic acum. Cu ochii mereu la radacina, nu ai sa poti sa te bucuri de roade.

Gusta din nou sa vezi ce a rodit copacul vostru si poate o sa iti aduci aminte ca merita sa repari ce e stricat, in loc sa tai cu toporul o splendoare intreaga.

What do you think?

Written by Monica Faur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Inca e vara

Linii drepte