in , ,

Anamaria Hancu – In fiecare dintre noi este o solutie (2)

„Pentru toti aceia care considera ca sunt prea mici ca sa schimbe ceva, eu nu cred asta. Eu cred ca fiecare dintre noi poate sa schimbe ceva.”
„De ex sa trimiti un simplu SMS. Eu fac asta de foarte multi ani, sunt foarte multe cauze pe care le sustin, pe langa mediu, renovarea scolilor, sustinerea copiilor bolnavi.”
„De vreo 2 ani ma gandesc ca este inadmisibil ca in 2021 sa avem scoli cu toaleta in curte, copii care fac drumuri lungi pana la scoala.”
„Pentru mine a fost simplu sa merg la scoala, si pentru multi altii. Insa, nu apreciem ceva ce ne e la indemana.”
„Cand am vazut ca sunt destul de multe unitati scolare in Romania care au toaleta in curte, mi-am zis ”cum ar fi sa fac ceva in sensul acesta?” Vreau sa ma alatur ONG-ului care face asta, pentru ca eu consider ca intotdeauna poti sa ai o contributie cat de mica la indeplinirea unui vis mai mare!”
„Voluntariatul aduce laolalta oameni de un anumit fel, care impart aceleasi valori si vor sa transmita din lucrurile bune pe care le cunosc.”
„In cazul meu voluntariatul mi-a schimbat cariera. Voiam sa ma fac jurnalist, sa lucrez in comunicare, PR desi nu stiam ce inseamna insa suna cool.”
„Doamna profesoara de romana ne-a vorbit despre sociologie si m-am dus la Facultate Sociologie, dar am facut master in comunicare.”
„Am intrat in industria muzicala unde scriu povesti impreuna cu artistii cu care lucrez. E un spatiu de joaca, iti dezvolti creativitatea, nicio zi nu seamana cu cealalta.”
„De foarte multe ori cand nu ma simt motivata sa fac anumite lucruri, gasesc oameni care sa-mi arate ca intotdeauna exista resurse noi de care nu stim.”
„Mi se pare ca m-am urcat in toate trenurile care au trebuit.”
„Cat timp ai mintea deschisa, ochii deschisi, sufletul… e foarte bine. Dorinta de invatare si de cunoastere sunt foarte importante.”
„De mica eram foarte curioasa sa descopar. Cand mergeam la librarii o innebuneam pe mama sa-mi cumpere carti.”
„Nu exista luna sa nu comand o carte de undeva. Imi place mult zona de dezvoltare personala, sunt foarte multe resurse pe care le gasesti in aceste carti.”
„Imi place sa ma intorc la copilarie cand povestile ma faceau sa visez, nu aveam atat de multe resurse ca acum, nu deschideam internetul si sarea o poveste.”
„Imi placea mult teatrul radiofonic si imi place in continuare, pentru mine era un refugiu.”
„Imi amintesc si de sora mea care citea mai mult decat mine. Chiar si la masa avea cartea cu ea. Asa am crescut cu sentimentul de a fi curios si dornic sa descoperi. E o cale spre a fi mai bun!”
„Dar nu neaparat mai bun profesional, o persoana imbunatatita de la an la an, de la experienta la experienta.”
„Profesorii ne spuneau intotdeauna: asta e perioada in care cititi cel mai mult, e perioada marilor lecturi.”
„Incerc sa scurtez timpul pe care-l petrec pe telefon si cand am 10 min sa citesc in loc sa stau pe telefon.”
„Cred ca e frumos sa ne spunem povesti si sa participam la crearea lor si sa credem in mai bine, dar nu iesit din comun, ci intr-o realitate in care sa vedem in noi solutiile.”
𝐀𝐧𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐇𝐚𝐧𝐜𝐮 – 𝐂𝐨-𝐟𝐨𝐧𝐝𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐋𝐞𝐭`𝐬 𝐃𝐨 𝐈𝐭 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Condeiul talentului tau

Limbajele iubirii