in , , ,

De la vis la cariera – episodul 5 – mentor Lavinia Chereches

 

Pentru Lavinia Chereches muzica nu e munca, ci pasiune si placere. Tocmai de aceea, in ultimul episod 𝐃𝐞 𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐬 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 din seria Intalnirilor BookLand Evolution, soprana ii sfatuieste pe adolescenti sa faca ceea ce iubesc si sa isi vada viitoarea meserie ca pe o bucurie. „Se poate tot ce doriti voi. Atunci cand iubesti ceva foarte mult e imposibil sa nu reusesti. Muzica sa fie in viata voastra, pentru ca este un echilibru sufletesc, e mai presus de noi, te inalta. Gasiti iubire in asta”, spune soprana. Nu e nimic gresit daca studiezi canto si nu devii solist de opera, adauga aceasta. Important e ca muzica sa iti fie alaturi: intr-un cor, ca profesor de canto, in orice forma te va bucura atat timp cat iti urmezi visul.
Ii multumim pentru inspiratie mentorului nostru, Lavinia Chereches, precum si partenerilor BookLand Evolution: GIUSTO – pentru o discutie plina de energie si KANDIA – pentru momentul dulce!
Intalnirile BookLand Evolution, organizate de Asociatia BookLand in colaborare cu BIBLIOTECA NATIONALA A ROMANIEI, dau glas intrebarilor tale. Avem incredere in potentialul tau, te sustinem in tot ce-ti propui, insa efortul iti apartine in totalitate. Important e sa vrei. Urmareste-ne sau vino alaturi de noi, caci IMPREUNA inspiram tinerii din Romania!

𝐔𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐨𝐮𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 𝐩𝐞:
Facebook:

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Vreau iarna, dar nu prea

De cate ori se sfarseste lumea?