in , ,

Doru Octavian Dumitru – In momentul în care ai făcut ‘nenorocirea’ să citești 10 cărți…ești ‘mort’

“Acum comunicarea cu Tehnica se face vizual și auditiv. Însă o să între și olfactivul în ecuație.”

“Tu ca Om ești pregătit? Sau, nu cumva, Tehnica te ia de mic și te duce în direcția în care, la fel ca în experimentul cu maimuțele, nu mai urci pe scară?”

“Informatiile adevărate sunt frânturi, nu vin ca marele fluviu. Informațiile adevărate sunt cele pe care te-ai educat să le vezi.”

“Imi pare tare rău să vă spun, însă informația este cea de care trebuie să te ferești. Ați observat că sunt oameni care nu sunt informați dar sunt mai deștepți decât cei informați? De ce? Pentru că ei stau în liniște. Iar în liniște vezi tot.”

“Trebuie să fii atent. Să începi să îți creezi o atenție care este atenția TA pe care trebuie să ți-o educi. Și ai ajuns departe când ești atent la atenția ta!”

“Omul care se duce departe în cunoaștere nu se mai poate întoarce.”

“In momentul în care ai făcut ‘nenorocirea’ să citești 10 cărți, îmi pare rău…ești ‘mort’. Alea rămân și te vei raporta la ele. Cel mai bun lucru: nu citi nimic!”

“Tu știi unde ești? Asta-i întrebarea. Dacă știi unde ești înseamnă că la tine e busola. Și dacă știi unde e busola, nimeni nu-ți spune unde-i Nordul, unde-i Sudul, unde-i Vestul, unde-i Estul.” 𝗗𝗼𝗿𝘂 𝗢𝗰𝘁𝗮𝘃𝗶𝗮𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝘂 – 𝗖𝗼𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮𝗻

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Florian Colceag – Mi s-a spus ca am inteligenta fractala, o categorie rara

Alex Galmeanu – Poti livra emotie din butoane, baterii, lentile si lumini