in , , ,

Kanal D – Se suna de schimbare! (Ep 2: Iedera, Dambovita)

Lacrimile unui copil sunt doar un mic semn al marii traume prin care trece vazandu-si mama batuta de tatal acoolic sau fratii murind. Unul din doi romani a auzit de cazuri de violenta in cercul de cunostinte. Unul din trei e de parere ca femeile sunt batute din vina lor. Asa e Romania in secolul 21.
Va reusi Timotei prin educatie sa invinga aceste mentalitati si sa isi croiasca propriul drum, lipsit de violenta, abuz emotional si saracie?
Ne bucuram sa ii renovam scoala si sa punem, alaturi de Partenerii nostri, o caramida la temelia vietii lui implinite! Si multumim KANAL D pentru sansa de a face cunoscuta importanta investitiei in EDUCATIA copiilor din mediul rural si nu numai.

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Kanal D – Se suna de schimbare! (Ep 1: Balomiru de Camp, Alba)

Kanal D – Se suna de schimbare! (Ep 3: Calnic, Alba)