in , , ,

Kanal D – Se suna de schimbare! (Ep 3: Calnic, Alba)

Sa traiesti in inima unei cetati in care sa-ti petreci copilaria poate fi de vis! Cetatea Calnicului are un efect aparte inclusiv asupra copiilor care i-au inteles povestea. Viata intr-o comunitate mica, protejata de aceste ziduri istorice, i-a apropiat pe oameni. I-a unit pe copii.
Ne bucuram sa ii renovam scoala lui Cristofor, un baietel istet foc, pasionat de istorie, si sa punem, alaturi de Partenerii nostri, o caramida la temelia vietii lui implinite! Caci cu siguranta acest copil va ajunge cineva! Si multumim, KANAL D, pentru sansa de a face cunoscuta importanta investitiei in EDUCATIA copiilor din mediul rural si nu numai.

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Kanal D – Se suna de schimbare! (Ep 2: Iedera, Dambovita)

Ce faci cu soarele de maine dimineata?