in , ,

Making-of “Ani de liceu 2022” in viziunea BookLand

Ne intrebati cum e o zi de filmare cu copiii dragi, pe care ii stim de cativa ani si alaturi de care vrem sa crestem? E si frumoasa, e si dificila. Pofta lor constanta de joaca (deh, si normal!) se combina cu seriozitatea filmarii, cu starile pe care trebuie sa le transmita, cu atentia la detalii. Acum sunt mici si inca nu inteleg ce li se intampla (si cat e de important, de fapt, ceea ce fac ei pentru misiunea BookLand), insa contributia lor la transmiterea mesajului nostru este esentiala. Acesti frumosi copii vin cu noi de 3 ani incoace oriunde ii chemam, ca sa filmam scolile pe care urmeaza sa le renovam. Datorita lor si sponsorilor nostri reusim sa acordam elevilor din mediul rural sansa la o educatie de calitate. In final, scolile renovate de ๐€๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐š๐ญ๐ข๐š ๐๐จ๐จ๐ค๐‹๐š๐ง๐ in satele si comunele Romaniei ajung sa arate mai bine decat cele de la oras. DE CE ne-am asumat aceasta dificila misiune? Pentru ca credem cu tarie in potentialul copiilor din mediul rural si pentru ca EDUCATIA distruge minciuna, fiind cea mai sigura investitie in ei. In viitorul nostru. Si pentru ca scoala chiar conteaza in viata oricaruia dintre noi!

Viitorul incepe azi. Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, trimite un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar. Iar daca alegi sa donezi 100 lei iti oferim ๐’๐จ๐ซ๐ข๐œ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ฅ ๐๐จ๐จ๐ค๐‹๐š๐ง๐ din lanita crosetata cu dragoste de artizani romani! Iti multumim!โค

Multumim doamnei ๐’๐ญ๐ž๐ฅ๐š ๐„๐ง๐š๐œ๐ก๐ž pentru sustinerea extraordinara!
Multumim ๐’๐œ๐จ๐ฅ๐ข๐ข ๐†๐ข๐ฆ๐ง๐š๐ณ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ข ๐†๐ซ๐š๐๐ข๐ง๐ข๐ญ๐ž๐ข ๐๐ข๐ง ๐ฌ๐š๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐‘๐š๐ฌ๐ข, ๐œ๐จ๐ฆ๐ฎ๐ง๐š ๐’๐š๐ฅ๐œ๐ข๐จ๐š๐ซ๐š (๐ฃ๐ฎ๐. ๐ˆ๐š๐ฅ๐จ๐ฆ๐ข๐ญ๐š) care ne-au permis sa filmam videoclipul in incinta & curtea institutiilor de invatamant. ๐ฟ๐‘Ž ๐‘–๐‘›๐‘๐‘’๐‘๐‘ข๐‘ก๐‘ข๐‘™ ๐‘Ž๐‘›๐‘ข๐‘™๐‘ข๐‘– 2023 ๐‘ ๐‘๐‘œ๐‘Ž๐‘™๐‘Ž ๐‘ ๐‘– ๐‘”๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘–๐‘ก๐‘Ž ๐‘‘๐‘–๐‘› ๐‘ฃ๐‘–๐‘‘๐‘’๐‘œ๐‘๐‘™๐‘–๐‘ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘“๐‘– ๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘œ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘ก๐‘’!

๐ƒ๐ˆ๐’๐“๐‘๐ˆ๐๐”๐“๐ˆ๐„ ๐•๐ˆ๐ƒ๐„๐Ž๐‚๐‹๐ˆ๐:
Alex Tirifon
Alice Cojocaru
Andreea Ghicu
Andrei Negru
Andrei Tirifon
Antonia Faur
David Leu
DragoลŸ Ungureanu
Iustin Ungureanu
Radu Iordache
Rebeca Popescu
Serena Pavel
ลžtefan Negru
Victor Zamfir

โ€ข ๐Ž๐ฉ๐ž๐ซ๐š ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐œ๐š๐ฅ๐š โ€œ๐€๐ง๐ข ๐๐ž ๐ฅ๐ข๐œ๐ž๐ฎโ€ ๐š ๐Ÿ๐จ๐ฌ๐ญ ๐œ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฎ๐ฌ๐š ๐๐ž ๐…๐ฅ๐จ๐ซ๐ข๐ง ๐๐จ๐ ๐š๐ซ๐๐จ ๐ฉ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐’๐š๐ฌ๐š ๐†๐ž๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ฌ๐œ๐ฎ ๐ข๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐ž๐ญ๐š๐ซ๐ž๐š ๐ฌ๐จ๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ข ๐’๐ญ๐ž๐ฅ๐š ๐„๐ง๐š๐œ๐ก๐ž ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐š ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ฌ ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฆ๐š ๐จ๐š๐ซ๐š ๐ซ๐ž๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐ž๐ญ๐š๐ซ๐ž๐š & ๐ซ๐ž๐จ๐ซ๐œ๐ก๐ž๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ซ๐ž๐š ๐ฆ๐ž๐ฅ๐จ๐๐ข๐ž๐ข!
โ€ข ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐œ๐š๐ฅ: ๐’๐ญ๐ฎ๐๐ข๐จ๐ฎ๐ฅ ๐‹๐ž๐ž๐Œ๐ฎ๐ฌ๐ข๐œ
โ€ข ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฉ๐ซ๐ž๐ญ๐š๐ซ๐ž: ๐‚๐จ๐ฉ๐ข๐ข๐ข ๐๐ž ๐ฅ๐š ๐’๐œ๐จ๐š๐ฅ๐š ๐๐จ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š๐ซ๐š ๐๐ž ๐€๐ซ๐ญ๐ž ๐๐ข๐ง ๐‘๐š๐ฆ๐ง๐ข๐œ๐ฎ ๐•๐š๐ฅ๐œ๐ž๐š ๐ฌ๐ฎ๐› ๐ข๐ง๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐š๐ซ๐ž๐š ๐ฌ๐จ๐ฉ๐ซ๐š๐ง๐ž๐ข ๐‚๐š๐ฆ๐ž๐ฅ๐ข๐š ๐‚๐ฅ๐š๐ฏ๐š๐œ:

๐‚๐Ž๐‘
Alexia Firpo
Aura Ciuchete
Carla Nicu
Daria Bica
Daria Miruศ›
Dariana Stฤƒnicฤƒ
George Bฤƒnicฤƒ
Izabela Florescu
Ryhanna Dumitraศ™cu
๐’๐Ž๐‹๐ˆ๐’๐“๐€
Daniela Ochiosu

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Un vis mai vechi al copiilor din Pantelimon a fost indeplinit

Scoala Rugi (GJ)