in , , ,

Mirela Retegan la Scoala renovata din Iojib (SM)

“Nimeni nu ne pregateste sa devenim parinti, iar cand ne lovim de nevoile copilului nostru ne luam atat de tare in serios, incat uitam ca singurul lucru de care are el nevoie, pe langa iubirea noastra neconditionata, este joaca. Care nu este doar limbajul iubirii intre parinte si copil, este limbajul iubirii, in general. Eu am invatat, jucandu-ma, unul dintre cele mai importante lucruri: ca trebuie sa-i spui omului povestea potrivita sufletului lui, nu povestea potrivita mintii tale.”
Mirela Retegan – 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 “𝐆𝐚𝐬̦𝐜𝐚 𝐙𝐮𝐫𝐥𝐢”, 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫, 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫, 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨, 𝐟𝐢𝐥𝐚𝐧𝐭𝐫𝐨𝐩 & 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝

Credem in egalitatea sanselor pentru toti copiii si in dreptul lor la educatie. Alaturi de parteneri, renovam si dotam scoli din mediul rural, pentru a le asigura copiilor conditii civilizate de invatatura. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate!
Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un SMS cu textul CONSTRUIM la 8845, donand 2 euro lunar, poti achizitiona SORICELUL BOOKLAND sau poti DONA direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui! Cu ajutorul tau, si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate.

Urmareste noutati despre activitatile Asociatiei BookLand si pe platformele sociale:
Facebook:

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Sindromul Burnout: stresul la scoala

Andreea Raducan, Ambasadoarea Bookland, a inaugurat Scoala Gimnaziala „George C. Dragu” din Coroiesti, renovata cu 250.000 euro