in , ,

Sergiu Mihalcea la Scoala & Gradinita renovate din Rasi (IL)

„Pe o frunza de nufar stateau cinci broscute. O broscuta se hotaraste sa sara. Cate broscute au ramas? Vreti sa aflati raspunsul?” „Daaa”, raspund copiii la unison, iar discutia continua. „Va spun! Cinci sunt in continuare pe frunza de nufar. Stiti de ce? Pentru ca dintre acele cinci broscute una se hotaraste, dar a te hotari inseamna si sa faci? Nu! Una este sa te hotarasti si alta este sa faci. Asadar retineti: una este sa te hotarasti sa-ncepi sa inveti bine si alta e sa lucrezi zi de zi sa inveti.”

Ii multumim lui SERGIU MIHALCEA – Jurnalist independent & Ambasador BookLand pentru vizitarea Scolii si Gradinitei din Rasi, comuna Salcioara (IL)! ❤️ Tine de vointa proprie a fiecarui copil sa fie bun la invatatura si sa lucreze constant pentru a avea rezultate frumoase, iar acum, dupa renovare, cei mici au toate conditiile sa faca acest lucru, in cladiri modernizate, primitoare si bine dotate.

Credem in egalitatea sanselor tuturor copiilor si in dreptul lor la educatie. Alaturi de parteneri, renovam si dotam scoli din mediul rural, pentru a le asigura copiilor conditii civilizate de invatatura. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un SMS cu textul CONSTRUIM la 8845, donand 2 euro lunar, poti achizitiona SORICELUL BOOKLAND sau ne poti DONA direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau, si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Tentativa

Salata de emotii