in , ,

Tabara Coolturala BookLand – Moieciu de Sus (30.06-07.07.2019) (rezumat)

Îmbinam utilul cu plăcutul, asta ne face diferiți! Și nu e rău deloc, nu-i așa? Nu ne încadram în tipare fixe, ne place să fim spontani și să îi surprindem plăcut pe tinerii noștri prieteni. Plăcerea de a lucra cu copiii și bucuria de a contribui la viitorul lor se resimte în fiecare tabără pe care o organizăm.
Ajunse la a 7a ediţie, Taberele Coolturale

Ajunse la a 7a ediţie, Taberele Coolturale #BookLand reprezintă un proiect care s-a diferențiat de restul taberelor pentru simplul motiv că Asociaţia BookLand și-a propus de la bun început un concept care să se apropie de ‚tabăra ideală’. Acea tabără în care te distrezi din plin, îți faci super prieteni dar și înveți lucruri extraordinare. Nu degeaba motto-ul BookLand este „Cel mai inteligent mod de a te distra!” Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani (fără părinți, sorry), abordând o conduită educațional – motivațional – inspiraţională în stil “open mind”. Tabăra de la Moieciu de Sus a fost prima tabără BookLand cu meniu VEGETARIAN (bazată exclusiv pe hrană vegetariană, proaspătă și delicioasă, care i-a încărcat energetic, echilibrat/revitalizat/remineralizat)!

S-a desfășurat între 30 Iunie și 7 Iulie la Moieciu de Sus (supranumit și “Austria românilor”), în jud. Brașov, la doar 10 km de Castelul Bran, înconjurat de munții Bucegi și Piatra Craiului. Centrul de Tineret Respiro este amplasat la altitudinea de 1100 m, fiind una dintre cele mai ozonate regiuni intramontane din țara noastră, cu păduri de brad și fag – factori naturali care dezvoltă un bioclimat tonic, stimulator, aer curat fără praf sau alergeni și o atmosferă cu un bogat conținut de ioni negativi. Programul a fost menit să-i unească prin activități captivante, acestea variind de la vizitarea obiectivelor culturale și seri de spectacol cu distribuție ‘proprie’, la drumeții și plimbări cu ATV-ul, la călărie, sporturi la alegere și cursuri tematice susținute de specialiști în domeniu. În plus copiii au avut timp liber la dispoziție pentru a socializa și a citi, pentru că lectura nu poate lipsi dintr-o tabără organizată de BookLand 🙂

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Povestea adevarata

Tabara Bookland Irlanda- 26 august-2 septembrie 2019 (rezumat)