in , ,

Testimonial Costi Glavan – Director Scoala Gimnaziala Giubega (DJ)

“Dragi prieteni de la BookLand, ne bucurăm că ați acceptat aceasta provocare de a ne ajuta să învățăm într-un mediu prietenos! Profesionalismul de care ați dat dovadă și dăruirea pentru realizarea acestui proiect atât de complex sunt dovada evidentă a muncii voastre asidue. Datorită generozității deosebite de care ați dat dovadă, am putut vedea bucuria și lumina in ochii copiilor noștri. Ați transformat, modernizat și înfrumusețat spațiul destinat pregătirii pentru viitor a elevilor din școala noastră. Datorită implicării dumneavoastră, elevii consideră acum școala un al doilea cămin, unde se simt confortabil. Aveam nevoie de o astfel de schimbare a locului în care noi, elevi și cadre didactice, ne petrecem mare parte din zi. Iar acum, cu ajutorul vostru și al Consiliului Local avem o școală curată, modernă, colorată, plină de viață, în care‚ împreună CONSTRUIM oameni! Vă suntem recunoscători pentru ajutorul neprețuit, pentru toată susținerea oferită, efortul și, nu în ultimul rând, pentru bunătatea de care ați dat dovadă! Nu putem decât să vă mulțumim pentru implicarea în astfel de activități, fiecare dintre noi având dreptul la o educație de calitate. Iar dumneavoastră ați ajutat elevii noștri să aibă acest drept.”
COSTI GLAVAN – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐒𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐆𝐢𝐮𝐛𝐞𝐠𝐚

Ii multumim Ambasadorului BookLand, Andrei Selaru (SELLY), pentru sustinere! Si le suntem recunoscatori, alaturi de Primaria Giubega, tuturor partenerilor nostri inimosi: LEROY MERLIN, MAXBET, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, DECATHLON, SAP Romania, Vopseaua OSKAR, TURBOMECANICA, REHAU, MAJOREL, ELIS PAVAJE, ARKEMA, TITAN MACHINERY, SIPEX, ARCO MEDIA, LINDE GAZ, PROFI, Asociatia BINE PENTRU OAMENI, HOLVER, TERRA GRES, STIFT LUX DESIGN, BRICO DEPOT, UNIPREST INSTAL, SOLEXPERT, CAPAROL, MASTAROLL, RTH PROCONSTRUCT, PORTA DOORS, STEHOS ACERO, DXC TECHNOLOGY, OSF DIGITAL, SAINT GOBAIN, SINIAT, RAVELI, ARENA SYSTEMS, SANOTECHNIK, BRAVO GROUP, MASTERPLAST, INSTAL IMPEX, ALMALUX LIGHTING, METALTRANS, ROMPROFIX, ISOMAT, POLICOLOR, TERMOPLAST, PROMELEK XXI, FERRO, EUROTIGLA, PANASONIC, FAMOUS ROSES, Pepiniera GRADINA VERDE, ATIP.

Pentru momentele dulci le multumim KANDIA & GIUSTO! 😋

𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟒𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎
(sponsorizarile atrase de Asociatia BookLand au insumat 330.000 EURO, iar contributia Primariei Giubega a fost in valoare de 70.000 EURO)

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

SELLY (Andrei Selaru) la Scoala Giubega (DJ)

Arhitectura