in , ,

Testimonial Cristina Berinde – Director Scoala Gimnaziala Profesionala “George Cosbuc” IOJIB (SM)

“Timp de un an de zile am avut deosebita plăcere să găndim împreună, să combinăm păreri și să conlucrăm cu o adevărată echipă de profesioniști ai Asociației BookLand. Dacă ar fi să compar munca noastră cu o activitate de echipă cunoscută aș spune că am realizat cel mai frumos puzzle de mii de piese, atent alese și găndite, care mai apoi să devină un gigant instrument de viitor, o fabrica de bine: ȘCOALA GIMNAZIALĂ IOJIB. Energia și dorința acestor oameni de a contribui la dezvoltarea educației dar și preocuparea lor pentru elevii din mediul rural, unde au pus mână de la mână o grămadă de sponsori inimoși, a schimbat de acum înainte o întreagă comunitate. MULȚUMIM! Nu cred că este un mod mai frumos de a mulțumi decât dovada vie a elevilor care calcă cu bucurie și dragoste zi de zi în noua lor școală. Apreciem tot efortul asociației și îi încurajăm să continue pentru că fac FOARTE BINE ceea ce fac. Îmi doresc ca această frumoasă colaborare pe care am început-o să continue și vă dorim spor și putere să continuați sub sloganul care foarte bine vă definește: ,,ÎMPREUNĂ CONSTRUIM OAMENI!”
𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐞𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 “𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐂𝐨𝐬𝐛𝐮𝐜” 𝐈𝐎𝐉𝐈𝐁

Ii suntem recunoscatori Ambasadoarei BookLand, MIRELA RETEGAN, pentru sustinere!
Si le multumim din suflet tuturor partenerilor nostri care, alaturi de Primaria comunei Mediesu Aurit (𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑎𝑐ℎ𝑖𝑡𝑎𝑡 75% 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑠𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑛𝑜𝑝𝑒𝑟𝑎) au asigurat toate resursele materiale si financiare necesare pentru reabilitarea scolii: LEROY MERLIN, MAXBET, SAP ROMANIA, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, DECATHLON, VOPSEAUA OSKAR, TURBOMECANICA, MAJOREL, ELIS PAVAJE, ARKEMA, TITAN MACHINERY ROMANIA, SIPEX COMPANY, ARCO MEDIA, LINDE GAZ ROMANIA, PROFI, INDFLOOR GROUP, CAPAROL, ROCAS DECOR, OSF GLOBAL SERVICES, PARDOSELI SPORTIVE OTTO, EUROTIGLA, UMBRITERM, HOLVER, KSC TRANSPORT, TEMAD, QUADRAL, POLICOLOR, RAVELI, REMAT, SINIAT, MASTERPLAST, KOVOSTROJ, TRIVOLT DISTRIBUTION, Pepiniera Gradina Verde, PROMELEK XXI, ATIP DESIGN.
Pentru surpriza dulce ii multumim partenerului Kandia 😋

𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟐𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎
(sponsorizarile atrase de Asociatia BookLand au insumat 155.000 EURO, iar contributia Primariei Comunei Mediesu Aurit a fost in valoare de 45.000 EURO)

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

 

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

270 elevi+profesori din 4 judete au venit la “Calatoria” lui Dan Puric

In varf de munte