in , ,

Testimonial Domnica Homei – Director Scoala Gimnaziala Bichigiu (jud Bistrita Nasaud)

„Proiectul a fost foarte greu! A fost mult stres! Dar educatia ne uneste si doar IMPREUNA putem contribui la starea de bine a fiecarui pui de OM… Copiii trebuie sa se simta in scoala ca acasa. A fost cea mai buna investitie pentru aceasta comunitate. Asociatia BookLand a demonstrat ca miracolul e in fapte si ca e nevoie de implicarea fiecaruia dintre noi pentru a face lumea un loc mai bun!”
𝐃𝐎𝐌𝐍𝐈𝐂𝐀 𝐇𝐎𝐌𝐄𝐈 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐁𝐢𝐜𝐡𝐢𝐠𝐢𝐮

„Am incercat sa rezolv problema acestei scoli: arata dezolant! Nimeni nu a crezut in acest proiect! Au zis ca asa ceva e imposibil: sa vina cineva sa investeasca miliarde si sa nu aiba niciun interes personal! Doar ca sa asigure conditii normale, moderne pentru educatia acestor copii. Inceputul a fost foarte greu, insa lucrurile s-au rezolvat treptat! Am inceput iarna cand veneau 4-5 masini cu materiale zilnic… Daca nu era echipa BookLand nu s-ar fi facut nimic. Multumim BookLand!”
𝐆𝐄𝐎𝐑𝐆𝐄 𝐂𝐄𝐔𝐂𝐀 – 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫, 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫

Pentru increderea si sustinerea financiara acordata le multumim din suflet partenerilor nostri: SIT, METERSIT, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, TURBOMECANICA, TITAN MACHINERY ROMANIA, PROFI, ASEVI ROMANIA, ELPRECO, TERRA GRES, MODULO DECORATIVE, BILKA, WIPRO, DECATHLON, FERROLI, INSTAL IMPEX, FERRO ROMANIA, SAVANA CULOARE, AUSTROTHERM, MINDO, PORTA DOORS, MAR & PET GROUP, POLICOLOR, LAREX IR DECOR, SINIAT, HOLVER, SANOTECHNIK, MASTERPLAST, BRICO DEPOT, ALEX MOBILIER, ARENA SYSTEMS, PEPINIERA GRADINA VERDE, CERAMICA BIANCA, CONSULTEAM EXPERT, LEONI WIRING SYSTEMS BISTRITA, MISAVAN si MARVICON.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Scoala Bichigiu (BN)

Vorbe care ranesc