in , ,

Testimonial Doru Popescu – Director Scoala Gimnaziala I. Albescu Boita (jud Sibiu)

„Comuna Boita, situata in S-E judetului Sibiu la intrarea in defileul Oltului, la confluenta a doua zone etno folclorice binecunoscute: Tara Oltului si Marginimea Sibiului, isi trage numele de la comertul, de granita, cu vite mari. Crescatori de animale vestiti, boicenii, au inteles foarte repede ca stiinta de carte, scoala in genere, e singura in stare sa aduca prosperitate si sa consolideze identitatea nationala, greu incercata. Ridicat la 1869, pricipalul corp al scolii de azi, avea nevoie de o ,,schimbare la fata” sa zic asa, de o aducere la standardele de azi ale salilor de clasa si ale spatiilor de invatamant.
In cautarea de solutii am descoperit Asociatia BookLand, o asociatie non profit, care isi merita cu prisosinta numele. O mana de oameni inimosi si dedicati care au inteles ca ,,ASA CUM ARATA SCOALA AZI, VA ARATA SOCIETATEA MAINE”. Actionand ca o adevarata interfata intre sponsori, firme de constructii si scolile aflate in suferinta acesti adevarati magicieni de la Asociatia BookLand au pus tot acest angrenaj in miscare facand ca lucrurile sa se intample. Cu ajutorul lor am refacut pardoseala si am montat parchet in doua sali de clasa, gresie in cancelaria profesorilor, iar in sala de sport pardoseala PVC. In toate aceste spatii am zugravit si au fost dotate cu mobilier scolar si material sportiv. In plus, am creat si un laborator IT. In curte am pus pavele de cea mai buna calitate.
Pentru toate acestea si pentru multe altele: Multumim ca existati! Multumim ca ajutati!
Din partea noastra UN SINCER BRAVO MARE CAT INIMA VOASTRA!”
𝐃𝐨𝐫𝐮 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮 – 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐈. 𝐀𝐥𝐛𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐁𝐨𝐢𝐭𝐚, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, Elis Pavaje, Holver Romania, Policolor Romania, Decathlon Romania, Marvicon, Asevi Romania, SIT & METERSIT, Unicredit Consumer Financing, Profi Romania, Synevo, Linde Gaz România, DPD Romania, Loteria Romana, Arco Media, Austrotherm Romania, Fuchs, Rossmann România – Romcarton & Ambro, Terra Gres, GLS Romania.

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

La apus de soare

Singuri in bratele maturitatii