in , ,

Testimonial Elda Filimon – Director Scoala Gimnaziala „George Dragu” Coroiesti (VS)

„Colaborarea noastra cu Asociatia Bookland a venit intr-un moment in care sperantele ca vom fi selectati se naruisera. Am aplicat cu mare incredere, dar in momentul in care am primit e-mail si mi s-a spus ca sunt alte scoli cu nevoi mai mari decat ale noastre si ca nu puteam intra in program, am fost dezamagiti. Ne doream o scoala in care copiii sa vina cu drag, unde sa gaseasca conditii foarte bune, intr-un cuvant ne doream ceva de care ar trebui sa aiba parte orice copil, intr-o scoala.
Dupa aproximativ un an am primit un telefon prin care eram anuntata ca avem sanse mari sa intram in acest proiect de renovare daca ne mai doream, bineinteles. Nicio secunda nu m-am gandit sa dau inapoi, desi imi imaginam ca nu va fi foarte usor. Imi doream sa fac mai mult pentru elevii din aceasta comunitate, pentru ca iubesc copiii si consider ca toti au dreptul la o educatie de calitate care sa-i pregateasca pentru a deveni niste adulti responsabili, care sa faca fata provocarilor vietii. Nu ne putem astepta la rezultate bune daca nu oferim conditii bune. Copiii trebuie sa gaseasca la scoala un mediu in care sa vina cu placere, un loc in care sa-si doreasca sa ramana cat mai mult, un loc in care sa gaseasca intelegere, empatie si in care sa simta ca sunt apreciati pentru ceea ce fac. Acelasi lucru si-l doresc si cadrele didactice, o scoala in care sa vina cu drag, care sa le ofere conditiile de care au nevoie pentru a le crea o stare de bine, potrivita pentru a transmite elevilor cat mai eficient cunostintele necesare. Anii de scoala nu se uita niciodata, amintirile din acesti ani le pastreaza fiecare intr-un loc special, iar acestea imi doresc sa fie amintiri frumoase pentru toti copiii.
Cei mai multi ani din activitatea mea ca profesor i-am petrecut in aceasta scoala, din aceasta comuna in care am copilarit si eu, copilarie de care imi amintesc cu placere. Copiii din aceasta comuna merita sa beneficieze de cea mai buna activitate educationala, merita conditii normale pentru timpul si locul in care isi desfasoara activitatea scolara. Cea mai mare bucurie a noastra, a cadrelor didactice, este atunci cand copiii pe care ii indrumam sunt multumiti si vin cu placere la scoala. Asociatia Bookland, prin tot ceea ce a facut, a contribuit la crearea unui viitor mai bun pentru acesti copii si pentru cei care vor urma sa fie elevi in scoala noastra. Acum, scoala ofera tot ce este mai bun pentru nevoile si cerintele elevilor si ale profesorilor.” – 𝐄𝐥𝐝𝐚 𝐅𝐢𝐥𝐢𝐦𝐨𝐧, 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 „𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐮” 𝐂𝐨𝐫𝐨𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢
Ii suntem recunoscatori Ambasadorului BookLand, ANDREEA RADUCAN, pentru sustinere! Si ii multumim sponsorului unic, MAXBET ROMANIA, care a acoperit integral costurile pentru renovarea si dotarea Scolii Gimnaziale „George Dragu”.
𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟐𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎

*** Andreea Raducan nu este in niciun fel asociata cu MaxBet Romania, compania care a suportat costurile cu renovarea scolii.
𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Andreea Raducan la Scoala din Coroiesti (VS)

Sindromul Burnout: stresul la scoala