in , ,

Testimonial Georgeta Smadu – Director Adjunct Liceul Petre Ionescu Muscel Domnesti

„Proiectul „Impreuna construim oameni!” reprezinta pentru noi, elevi si profesori ai Liceului Tehnologic „Petre Ionescu Muscel” o provocare lansata de Asociatia Bookland si partenerii dumnealor, la care noi am raspuns cu deosebit entuziasm marcat de sentimentul recunostintei.
Proiectul s-a nascut din dorinta de a le oferi copiilor nostri, adevaratii beneficiari, conditii optime pentru studiu si petrecere a timpului liber.
Aceasta initiativa laudabila, reprezinta un cadou adus liceului nostru, acum in preajma sarbatorilor, un cadou care ii ajuta sa depaseasca emotional aceste vremuri dificile pentru fiecare dintre noi, indiferent de care parte a catedrei suntem.
Proiectul s-a derulat in doua etape si a constat in renovarea si dotarea salilor de clasa, a laboratoarelor, a birourilor si amenjarea terenului de sport. Nu au fost neglijate spatiile din curtea scolii, careul, aleile, parcelarea spatiului verde- locuri unde copiii nostri isi petrec o parte din timpul liber.
Dorim ca printr-o buna manageriere, acest proiect sa devina un succes- ceea ce nu reprezinta o indoiala.
In spiritul sarbatorilor ce ne bat la poarta sufletelor, aducem colinda cu multumiri celor implicati in acest proiect, Asociatiei Bookland, asigurandu-i de toata consideratia noastra. Alaturi de dumnealor vom putea sa ne numim, fara falsa modestie- scoala europeana in slujba viitorului copiilor nostri.”
𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞𝐭𝐚 𝐒𝐦𝐚𝐝𝐮 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐧𝐜𝐭 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞 𝐈𝐨𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐌𝐮𝐬𝐜𝐞𝐥

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Elis Pavaje, Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, Decathlon România, SolExpert Group, Holver Romania, SavanaCuloare, Caroli Foods Group, Forty Management, FamousRoses.eu, INIKO, Marvicon, SIT, MeteRSit S.r.l., UniCredit Consumer Financing IFN SA, Viva Credit, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, Elpreco, Profi Romania

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Liceul Petre I Muscel Domnesti (AG)-Impreuna CONSTRUIM Oameni! Renovare/Dotare scoli in mediul rural

Lumina de la capatul tunelului