in ,

Testimonial Liviu Moise – Director Scoala Gimnaziala Nr 1 Unirea (jud Calarasi)

„Sunt directorul 𝐒𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐧𝐫. 𝟏 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 de aproximativ 3 luni si profesor in scoala de 12 ani. Scoala noastra, consider eu, este una care promite mult, dar pentru a putea reusi, trebuie sa ai si conditiile necesare. Din pacate, comunitatea locala este una mica, fara putere financiara si cu propriile probleme de infrastructura si sociale.
Ce s- a schimbat la noi in ultima perioada? Oameni frumosi la suflet si-au dat mana si au produs schimbari radicale, atat din punct de vedere material, cat si spiritual. O discutie pornita la miez de noapte, prin e-mail, intre noul primar al localitatii, Ciprian Andrei Olteanu, si presedinta Asociatiei BookLand Romania, s-a concretizat printr-o serie de lucrari si dotari menite sa schimbe viata elevilor scolii noastre.
Centrala termica pe GPL cu accesoriile necesare, calorifere, tevi, robineti etc, teren multisport cu gazon sintetic cu materialele necesare, platforma pavele, laborator de informatica renovat si dotat cu 20 de calculatoare si gard in jurul scolii, toate acestea realizate in decurs de 2 luni jumatate au reprezentat un exemplu de implicare si buna colaborare intre asociatie, autoritatile locale si scoala.
Dar dincolo de toate aceste lucruri minunate, colaborarea intre oameni din domenii diferite si cu calificari diferite, au avut un singur scop: starea de bine al copiilor din scoala noastra.
Pentru mine, ca director nou al scolii, pot spune ca am trecut proba de foc in crearea unor relatii trainice cu autoritatile locale si cu oamenii din comuna. Timpul scurt si multitudinea de sarcini au sudat relatia noastra, astfel incat orice provocare se va ivi, putem spune ca: pentru copiii nostri putem muta muntii din loc!”
𝐋𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐌𝐨𝐢𝐬𝐞 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐍𝐫 𝟏 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐚𝐥𝐚𝐫𝐚𝐬𝐢

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: REHAU Romania, ButanGaz Romania, Decathlon Romania, SolExpert Group, FERRO Romania, Instal Impex, Radox, Ariston, Elis Pavaje, Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers, Trutzi, Stehos ACERO, Marvicon, Asevi Romania, SIT, Metersit, Unicredit Consumer Financing, Profi Romania, BILKA Steel, Synevo, Linde Gaz România, Terra Gres.

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, trimiti un 𝐒𝐌𝐒 cu cuvantul CONSTRUIM la 𝟖𝟖𝟒𝟓 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/ pentru renovarea scolilor. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu pasiune de artizanii romani.

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Impreuna CONSTRUIM Oameni! Renovare/Dotare scoli in mediul rural (Scoala Unirea – Calarasi)

Pierdut… gasit.