in ,

Testimonial Maricel Silion – Director Scoala Primara Negulesti (jud Bacau)

”Scoala si gradinita sunt spatiile in care copiii isi petrec cea mai mare parte a timpului. De aceea un mediu confortabil, sanatos si civilizat este absolut necesar pentru starea lor de bine si pentru obtinerea performantelor. Toti ne dorim o scoala moderna, frumoasa si atragatoare. Cu ajutorul Asociatiei BookLand si partenerilor sai si cu sprijinul Primariei Dealu Morii scoala din satul Negulesti si-a schimbat aspectul in bine prin lucrari de anvelopare si vopsire a peretilor exteriori, inlocuire a acoperisului si asterelii aferente, realizare a toaletei in interiorul scolii, transformare a unei magazii vechi intr-o sala de gradinita moderna cu cromatica atragatoare pentru cei mici, modificare si amenajare a unor WC-uri exterioare intr-o magazie cu destinatie deposit, pavare a curtii si aleilor de acces si imprejmuire cu gard a terenului de sport.
Pentru increderea si sustinerea financiara acordata multumim din suflet Asociatiei BookLand. Respect, recunostinta si multa putere pentru cresterea calitatii in mediul rural.”
𝐌𝐀𝐑𝐂𝐄𝐋 𝐒𝐈𝐋𝐈𝐎𝐍 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐠𝐮𝐥𝐞𝐬𝐭𝐢, (𝐣𝐮𝐝 𝐁𝐚𝐜𝐚𝐮)
Mai multe companii s-au implicat in transformarea acestei scoli: BILKA Steel, Baumit România, Elis Pavaje, Sanotechnik Romania, MATION, Echipa De Tamplarie, Caparol Romania, Indfloor Group, LAREX-IR DÉCOR, Masterplast Romania, Porta Doors România, RAVELI, smartcare.ro, Cesarom, Terra Impex, Niko.ro, Stehos Acero, ATIP Design, Marvicon.
𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 𝐥𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐮𝐦𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐨𝐢𝐚𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄𝐍𝐄𝐑𝐈 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐥𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐜𝐡𝐞𝐥𝐭𝐮𝐢𝐞𝐥𝐢: Unicredit Consumer Financing, SIT, Leroy Merlin Romania, Titan Machinery România, Turbomecanica SA, Arkema, Profi, Synevo, Asevi Romania, Trutzi, REHAU Romania, GLS Romania, Pall-Ex Romania, ASEE Romania, Somaco Grup Prefabricate, wenglor Romania, Deutsche Leasing, Fuchs, Ropeco Bucurestii, Certo Industrie srl, Novaintermed, Bauelemente , Kaefer Romania, Mediapost Hit Mail, Real Grup Invest S.A., Sitel Group, TESY, Porsche Romania, Square Chem, Elpreco, Royal Trans.

Daca vrei sa contribui si TU la normalitatea in educatie pentru copiii din mediul rural, poti sa redirectionezi 20% din impozitul pe profit/venit, sa trimiti un SMS cu cuvantul CONSTRUIM la 8845 donand astfel 2 euro lunar sau sa faci o donatie pe www.book-land.ro/doneaza/. Daca donezi 100 lei iti oferim 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 din lanita crosetata cu dragoste de artizani romani! Iti multumim! ❤

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Negulesti (BC)

Prescolarii si scolarii din Aricestii Zeletin vor petrece cele mai placute clipe ale copilariei intr-o institutie scolara modernizata de un ONG