in , ,

Testimonial Penelopa Bratescu – Director Scoala Tatarastii de Jos (jud Teleorman)

„Am aflat despre proiectele de renovare ale scolilor din mediul rural , finantate de Asociatia BookLand, la sfarsitul lunii octombrie si, avand o nevoie stringenta de renovare a interiorului scolii noastre, care era realmente invechit, am aplicat, insa fara prea mari sperante, motiv pentru care nici nu mi-am anuntat colegii si elevii, de teama sa nu le ofer sperante desarte.
Pe 21 decembrie, cand ma aflam in sala de sedinte a ISJ Teleorman pentru a semna noul contract de management, am primit telefonul care imi confirma ca suntem una dintre cele 25 de scoli castigatoare. Bucuria mea a fost atat de mare, incat nu am putut sa nu jubilez efectiv, spre surprinderea domnilor inspectori si a colegilor care se aflau in sala. Cel care mi-a dat vestea , mi-a spus ca este cea mai frumoasa reactie pe care au primit-o pana acum. Nici nu avea cum sa fie altfel la cat de mare era dorinta mea de a gasi o solutie pentru a aduce o schimbare.
21 decembrie 2021 va fi una dintre zilele de care imi voi aminti cu bucurie toata viata, ziua in care am plans ca un copil de fericire, caci ea a adus schimbarea in viata elevilor si a colegilor mei , a adus starea de bine in scoala, caci un spatiu prietenos contribuie semnificativ la aceasta.
Pe 26 februarie 2022 au inceput lucrarile efectiv. Asociatia BookLand a finantat toate materialele: glet, ciment, lavabila, parchet, usi, rafturi pentru cartile bibliotecii, toalete si chiuvete, jaluzele, pavele pentru curtea interioara, trandafiri ornamentali si braduti, materiale de constructie si de curatenie, iar Primaria Tatarastii de Jos s-a alaturat ca partener Asociatiei BookLand platind o parte din manopera lucrarilor.
In decurs de 3 luni echipa de muncitori trimisa de BookLand a reusit sa dea culoare scolii noastre . A fost o munca asidua, care a rodit foarte frumos si azi ne putem bucura de rezultate.
Intreaga comunitate va suntem recunoscatori pentru eforturile depuse si nu avem suficiente cuvinte pentru a va multumi. Copiii nostri sunt fericiti si daca ei sunt fericiti si eu sunt fericita!”
𝐏𝐄𝐍𝐄𝐋𝐎𝐏𝐀 𝐁𝐑𝐀𝐓𝐄𝐒𝐂𝐔 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐚𝐭𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: RAVELI, Elis Pavaje, Viva Facilities, Sanotechnik Romania, LAREX-IR Decor, Porta Doors România, Cesarom, Masterplast Romania, Sipex Company, educlick, Pepiniera „Grădina Verde”, FamousRoses.eu, Marvicon, SIT, MeteRSit, UniCredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, Profi, Asevi Romania, Primaria Tatarastii de Jos

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Sergiu Mihalcea – Discurs la Scoala Gimnaziala Nr 150

Scoala Grivita (GL)