in , ,

Testimonial Rodica Dobra – Director Scoala Gimnaziala Brestovat

“Fara sprijinul Asociatiei BookLand, nu cred ca am fi reusit sa avem azi o scoala atat de moderna. Insa, intreaga comunitate s-a implicat, de la angajatii primariei, la profesori si parinti. Impreuna am asigurat cazarea si masa muncitorilor iar in schimb am primit o scoala dotata ca la oras. Ii suntem recunoscatori si Primariei Brestovat, care – pe langa faptul ca a sustinut mare pare din costul de manopera – a construit un teren de sport performant din tartan, articolele sportive primindu-le tot de la BookLand, care, pentru noi inseama o transformare fiindca Asociatia pune mult accent pe educatie, aceasta fiind cea mai importanta in viata. Sloganul ‘Impreuna CONSTRUIM oameni’ ne unge la suflet!” – RODICA DOBRA, 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐬𝐭𝐨𝐯𝐚𝐭 (𝐣𝐮𝐝. 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬)

Ii suntem recunoscatori Ambasadorului BookLand, HORIA COLIBASANU, pentru sustinere! Si ne inclinam in fata tuturor sponsorilor nostri: ROTARACT CLUB TIMISOARA, PROFI, LEROY MERLIN, MAXBET, SAP Romania, Vopseaua OSKAR, FUNDATIA VODAFONE ROMANIA, VOIS, UNICREDIT CONSUMER FINANCING, DECATHLON, TURBOMECANICA, MAJOREL, ELIS PAVAJE, ARKEMA, TITAN MACHINERY ROMANIA, SIPEX, ARCO MEDIA, LINDE GAZ, BELPROFILE, INSTAL IMPEX, KSC Transport, CAPAROL, ROCAS DECOR, HOLVER, NIKO AUTO COM, ECHIPA DE TAMPLARIE, REMAT MARAMURES, STYLE PRO DECO, POLICOLOR, RAVELI, MASTERPLAST, FAMOUS ROSES, PROFI-PRINT, ATIP Design, Flori Hergane GIROC. Iar pentru momentele dulci si racoritoare le multumim KANDIA & GIUSTO!

𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢: 𝟑𝟑𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑𝐎
(sponsorizarile atrase de Asociatia BookLand au insumat 150.000 EURO, iar contributia Primariei Brestovat a fost in valoare de 180.000 EURO)

Satul romanesc a contribuit constant la autenticitatea noastra ca popor, daruindu-ne repere nationale si o valoare culturala enorma. O poate face in continuare. Hai sa le acordam copiilor sansa de a isi manifesta potentialul si de a isi iubi tara. Cum? Asigurandu-le conditii civilizate de invatatura in scoli functionale, frumoase si echipate corespunzator. Mobilizam companii, autoritati locale, profesori, parinti, elevi si IMPREUNA dovedim ca si la noi se poate! Daca vrei sa contribui si TU la renovarea scolilor din mediul rural, poti trimite un 𝐒𝐌𝐒 cu textul CONSTRUIM la 8845 donand 2 euro lunar, poti achizitiona 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐨𝐤𝐋𝐚𝐧𝐝 sau poti 𝗱𝗼𝗻𝗮 direct in contul Asociatiei BookLand. Iar noi iti promitem ca investitia ta va dainui. Cu ajutorul tau si al celor care au inteles ca bob cu bob se umple sacul, anual, 15.000 de elevi vin cu drag in cele 80 de scoli rurale renovate!

𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢!

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Paul Surugiu Fuego la Scoala renovata din Copaceni (CJ)

Ca frunza-n vant